Пост на кој сте се изнасмеале

Донев за Коста во понеделник:
A7kQfkh.png

Еве следен натпревар што следи на Челзи- Коста повреден нема воопшто да игра на целиот натпревар.

Смешно ми дојде мене :D

А и кога може Донев на 2 одиграни меча да ме цитира..можам и ја :D
Ако. Само не сфаќам што збориш ама ај :D

Ќе пробам некако низ метафора да ти објаснам. :D
Врската меѓу Арсенал и Венгер најпросто можам да ти ја споредам со првиот пат ко си се зацапал во некоја. Се убаво на почеток, типката погодена за тебе 100че. Гајле и е дали си се очукал, си излегол со другари не и си се јавил, а таа па воопшто не те замара него и како капак на се и анал е спремна да проба.

Супер ти оди во живото, си дипломирал си се вработил, врската ви е ок, па спремен си за следен чекор. Во меѓувреме ти си градиш имиџ за себе, веќе ситуиран граѓанин стануваш, па ти се пуштаат секакви типки, ќерки на политичари, газди на хотели итн итн. Ама ти не,од пусти страв со следната да не не ти успее. Не ти се ризикува, па си остануваш со истата, не дека ти е богзнај колку убаво, ама оти си пичка во душата. И пробуваш ти да живееш со неа, океј сеа, најнормално гледаш некој работи што те иритираат, шо не си ги знаел пред троа ама ај, поминуваш некако.

Па во меѓувреме губиш контакти со најдобрите другари, купуваш нова куќа. Штедиш за да го вратиш кредитот што си го зел за куќата. Немаш веќе доволно пари за да излегуваш на истите места кај што си одел претходно, па почнуваш да се дружиш со тинејџерите од зградата до тебе. Оние истите што во пубертет филозофираат како тие ќе го сменат светот, а усвари коа дошло време за факс, прв семестар 3 пати го запишува. Па глеаш и тоа не ти оди, ај викаш ако не и фамилија да оформиш. Пробуваш најразлични пози, ама никако не ви оди. Веќе 10 години пробуваш и никако. А ти цело време само се потсеќаш на старите добри времина. Ни комуникацијата веќе не чине, ни сексот веќе не ви е ко шо треба, ама ај стегаш заби и тераш.

Таман си решил ех тоа е веќе, не можам повеќе, ти вика трудна сум. Ај добиваш дете, ќерка, не синот што го чекаш веќе 10 години, али ќерка, ќерка јбг, дете е и тоа. Ќе го сакаш, посебно со среќата која ја имаш. И си викаш топ еј, конечно нешто во животов да ми се смени, таман сеа и со пријателиве што имаат деца можам да се дружам, и и даваш на женати пари да купи пелени за детево да не ја усереш работата на почеток, ТАА СЕ ВРАЌА СО НАОЧАРИ И ОБЕТКИ, ЗА ПОУБАВО ДА ИЗГЛЕДАЛО ..... :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Тоа е обврска на свети пресветли Петар наш. Тој рече многу да не аздисуваме жените оти Госпо ќе не казни. Се знае жена за кај е. Освен абортусот што го забранија очекувам на македонската жена да и наметнат и пранги на нозе да влече. Оти еве грујче вели 50% биле дебели на шо личи тоа.

За среќа оддамна македонската жена знае што е самостојност.

Тоа не само пранги за нозе туку и синџир на врат :icon_lol:.

Идете не лекар не се заебавајте со курот... не е страшно ако идете на гинеколог лол..

Сеедно :) тоа мислев

Идат и машки на гинеколог бе што има врска

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Што им прави гинекологот на машки? Некој ќе ми објасни?:cautious:
:pos::pos::pos:

Како летаат низ сообраќај онаму кај градска болница, како во филмон Shaun of the Dead се.

images

:pos:можам да ги замислам:pos:(y)
инаку постот на Ilumious се однесува на пензионерите - чисто информативно

Саше не знам што е, ама не еѕвезда.
Дарко, Бетмен и Медо се ѕвезди. :pipi:

Дарко, Бетмен и Медо звучат ко ликови од некој виц
пр: Дарко, Бетмен и Медо влегуваат во кафана...

Гратис лајк за тој што ќе успее да направи смешен виц од ова :ROFLMAO:

ТОООООООО ИНТЕР ВЕ САКАММММММММММММ 3 тикети за 10 мин.ДА МИ ГО БАПНЕ МАГАРЕ САКАМ У МОМЕНТОВ
Коцкарска среќа е посикрена и од детска радост

Ти приглупо дете си. Те иам читано вака и искрено обожавам да те читам кога сум нерасположен. Ми го разубавуваш денот со твоите дебилни и интелектуално осакатени постови.
Ти уствари несакајќи помагаш на луѓе да искочат од депресија со тоа што суштествуваш.
ajlavju, per! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom