Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку фенсерски и несфатени фаци вчера на изложба. Пораснете и погледнете наоколу во луѓето околу вас у земјава, животот е многу повеќе напор и страдање отколку мед и млеко.

Kej

Зашто секој пат во кафанава која одам се поскапо и поскапо е...што е уште по трагично прашувам келенерот за мени ми вика не се испечатени...:facepalm: ајде у реду тоа...го прашувам што салати имате? пошо нели со ракија човек сака и да си замези...вика неаме салати :facepalm: добро нешто месо за јадење ? вика неаме ни тоа:facepalm: и што имате го прашувам вика само пилешки прсти :facepalm: а цените знаат да ги набилдаат ко демек си у 5 ѕвезди ресторан...а на мени само пилешки прсти...јебеш га пиев на суво ради идиотите што не знаат да спремат нешто..како и да е уз добро друштво се е убаво...богами беше...а и музиката не беше лошо...сеа јбг не беше певаљка ама и на дечкото што пееше свака му част...

Друга работа знам дека не беше од алкохолот ама после доста време девојче да ми се свиѓа толку од прва...ужасно сум слаб на насмевки...си се упознавме бидна што бидна ама сеа друг проблем ...забораив да и зеам број...:facepalm::facepalm: ебате пијаната будала...и го знам името и како ќе ја најдам пак господ знае...ама мора...девојчето едноставно беше совршенство..

3та работа си учел 4 години средно со некој за тој да ти помине со кренат нос покрај тебе...што е уште потрагично таа особа уште од времето не знаеше да сврзе 2 реда муабет а сеа глуми пичкетина....

А и кога сум пиан многу досаѓам јбг....среќа со новиве понуди што се од операториве па сметката нема да ми е скај хај ...бар нешто позитивно во државава...та и преку тасета ако сум досаѓал..јбг весел човек сум и не вреѓам никој ... други што глумат лудило тоа е башка.... Ама и како ми легна баничката пред спиење мх мх ...господ здравје да и даде на Мајче...така ја викаме тетката што работи таму...а и друга позитивна работа не сум мамурен што е реткост кај мене...викнедов пак од почеток па ќе видеме што ќе донесе ноќта

Драга ај некој нека ми објасни што су сви напнати на претходну страницу, нешто Бетмени и слични смешке :D Одамна му га имам тргнато лајкче пошто е глуп како трактор, едно време беше смешан док не бидне партиско пиунче.

Ко да не е доволно лош и тмурен денов, па фалеше да се спремам еден саат порано од што треба :place: ете така, сега ќе си дремам на нетов место да поспијам уште еден саат :tapp:

Драга,

Некни дипломирав. Исто и моите го видоа малиов. Биг деј. Сега татко ми наместо да ме прашува што правел цимерот по телефон, го вика по име, што значи има голем напредок во тој дел.
Сега нараат си го трпам мојот долг кон природата ко женско, заедно со топлата вода на меше, чајот, ќебето, благото (кое сега го иам доста, благодарение на некни, то!!!) и CSI:NY. Некако ми се здосади од вампири и ситкоми, па се префрлив на крими периодов.

Ја Кајги појма неам за бекстејџови, знамиња, споменици, култура, манекенеи, бетмени, робини, бобинзи, квилтери, полиестер, нова машина, налог бр. 31292, царина од 3 тона. Знам сеа дека ќе одам до банка, да си ја извадам платата, и да појдам до пошта да видам дали има пратки. Потоа ќе поијам ланско вино од моја бочва и ќе играм GTA VC, пошо нели, дете сум, иам 23, и ме заболе полов орган за се.

@Agda Beata STAY STRONG, STAY RED!

Нормален човек кога си пржи јајца, ја крши лушпата, јајцето го тура во сад за матење, а лушпата во корпата за ѓубре. Ама јас нее, ја кршам лушпата, а јајцето в корпа....
brain-loading-150x150.gif

:facepalm:

Постовите и песните од Тоше денес а не било кој друг ден од преостанатите ТристаШејсеиНешто нит ве прават поголеми обожаватели, нит значи дека го сакате/сакавте повеќе од некој на кој пример не би му ни текнало дека денес му е годишнина од смртта.

Драга ,
Се навраќам во минатото и налетав случајно на ова на фб.
10712812_10153424082636959_293194996283822455_n.jpg

То е то.
Тие што знаат , знаат. хухухухуху
И тибам кретените шо се вработени по факултетиве , еден распоред на испити во една недела не знаат да го состават правилно. Во еден ден 3 испити wow браво фраери. Па после ми одложија абе комедии е ова све.Џабе нервози и триста глупости. Позз (y)

Драга

Нејзиното жолто фустанче засекогаш ќе ми остане врежано во глава. Колку само добро и стоеше. И најмногу ми е криво што ниту еднаш не го соблеков од неа...

моментот кога возиш велосипед со голема брзина и случајно удираш во ретровизор но во тој момент одлучуваш да продолжиш и после еден час во кладилница си гледаш тенис и влегува човек и се жали дека некој му го скршил ретровизорот..

јебига да тепаше Мајер ќе станев ќе признаев и ќе му го платев..

Дојде Путин у Београду. Се курчат Србите со паради, марширање, курци-палци, мигови летаат на све стране, а воздушниот простор им го сјеба еден дрон од 500 еврича.:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom