Kej
Зашто секој пат во кафанава која одам се поскапо и поскапо е...што е уште по трагично прашувам келенерот за мени ми вика не се испечатени...

ајде у реду тоа...го прашувам што салати имате? пошо нели со ракија човек сака и да си замези...вика неаме салати

добро нешто месо за јадење ? вика неаме ни тоа

и што имате го прашувам вика само пилешки прсти

а цените знаат да ги набилдаат ко демек си у 5 ѕвезди ресторан...а на мени само пилешки прсти...јебеш га пиев на суво ради идиотите што не знаат да спремат нешто..како и да е уз добро друштво се е убаво...богами беше...а и музиката не беше лошо...сеа јбг не беше певаљка ама и на дечкото што пееше свака му част...
Друга работа знам дека не беше од алкохолот ама после доста време девојче да ми се свиѓа толку од прва...ужасно сум слаб на насмевки...си се упознавме бидна што бидна ама сеа друг проблем ...забораив да и зеам број...

ебате пијаната будала...и го знам името и како ќе ја најдам пак господ знае...ама мора...девојчето едноставно беше совршенство..
3та работа си учел 4 години средно со некој за тој да ти помине со кренат нос покрај тебе...што е уште потрагично таа особа уште од времето не знаеше да сврзе 2 реда муабет а сеа глуми пичкетина....
А и кога сум пиан многу досаѓам јбг....среќа со новиве понуди што се од операториве па сметката нема да ми е скај хај ...бар нешто позитивно во државава...та и преку тасета ако сум досаѓал..јбг весел човек сум и не вреѓам никој ... други што глумат лудило тоа е башка.... Ама и како ми легна баничката пред спиење мх мх ...господ здравје да и даде на Мајче...така ја викаме тетката што работи таму...а и друга позитивна работа не сум мамурен што е реткост кај мене...викнедов пак од почеток па ќе видеме што ќе донесе ноќта