Пост на кој сте се изнасмеале

Фолк пеачка со иницијали А.А прегазила пешак на Рузвелтова

Ќе да е Благица Павловска...
На cige, Бомбастичен Дрогираш и Џонтра Волта им се допаѓа ова.

а да не кажуам коа го погрешив бројот од девојками и му вртам на таткоми и му викам: ЗЕМИ ТАКСИ ДУШО САМ СУМ ТАТО ИСКОЧИ ИЗГЛЕА ДА ДУПИ НЕШО и се смеам ко зелен...

ах чуството
:vozbud: :pos::pos:

Јас,црнкиња и јапанка.Црната нешто во стилот на Лесли Дувал(само со поголеми цицки),а јапанката нешто како Аса Акира(исто со поголеми цицки).Во позадина голем натпис Say no to racism,we are all the same.

:pos::pos::pos:

На СИТЕЛ пред 5 минути кажаа дека за да не се добие ебола, најбитно од све е да се внимава по ниедна цена да не се дојде во контакт со ЛИЉАЦИ и АНТИЛОПИ.
Значи, ако случајно видите антилопа како ви стои на ѕидот у кујна, останете присебни, правете се дека не ја приметувате и без паника отворете прозор. Она после некое време ќе си одлета самата и готовооо.
И за лиљаците важи истото, само навечер.
Антилопите тогаш спијат.

Интересна појава е оваа Шумеча. Во Дојран на одмор да појде со кола, на враќање колата ќе ја заборави, пеш ќе си тргне за дома. Дури кога ќе стигне во Велес ќе и текне дека заборавила нешто. И пак нема да знае што, ќе мисли чадорот го заборавила.
Опис на место :D

На Леандра оставањето на цигарите позитивно и влијае. Ептен е вицкаста!
Пукнав!:pos::pos::pos:
Браво! :cuc:

Бравос! Како ме погоди со рецептов, секој ден правам или пита со јаболка или путер од кикиритки или чис кејк.

Последно уредено:
ЦРВЕН БОЛД!!!
Малку е зезнато да го објаснам муабетот, ама репликава вреди за сите пари :pos:
Роџер бе аман? Ти посебен ли прекинувач имаш за уклучување на светло и посебен за исклучување?
Донекаде, ама само до некаде ќе ти држеше муабетов да беше само една религија или само еден бог.
Имаш стилови во пливање, грбно, делфин градно..... и тн. Во кој стил непливачот не плива, кажи ми.

Неточно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom