Епа и јас така знам, затоа и прашувам ако инсталирам на друг хдд фирмвер од постаро сони дали ќе го чита на моето сони.Ако се чува внатре зашо коа ќе смениш ХДД ти бара повторна инсталација на најновиот фирмвер ? Шо не го изload-а од пс3.
Фирмверот е секогаш на ХДД.
како не е сони, на 2 џостици со некој другар е подобро него со некој анноун на онлајн да играмХакнато Сони нема онлајн гејминг. Без онлајн гејмнг Сонито не е Сони.
Сендит и Завви да се здрави и живи за набавка, Пазар3 да е здрав и жив за продажба, PSN да е здрав и жив за шеринг. Сите ритејл игри шо до сега ги купив ги продадов со минимална загуба, така да не се исплати да се хакнува Сонито. Барем во мојот случај. Кога сме кај ПСН, игра од 20 долари на 5 души е џабе пари.
Sto drugar kje bese non stop kaj tebe da sedi i da gejma..како не е сони, на 2 џостици со некој другар е подобро него со некој анноун на онлајн да играм
без разлика кој број колкав е мене тие игри што ги сакам и што ги играм ги има за офлај coop, не ми треба поише, за срека, тоа за онлајн се пуцачки обично а ја на сони пуцачки не играм@Noorotic а бројот на offline coop игри е десет пати помал од оној на online. За жал.
Ги има, нека не те чудиSto drugar kje bese non stop kaj tebe da sedi i da gejma..
35-26 фунти,од зави или сендитЕдно прашање. Кај може да се најде оригинална ПЕС 2012 и колку чини?
Секој втор шо нема xbox/ps3 е таковГи има, нека не те чуди