Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 493
- Поени од реакции
- 60
http://store.steampowered.com/па и за пц се скапи ако купуваш оргинал, исто и на конзола може ако сакаш пиратерија како на пц..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://store.steampowered.com/па и за пц се скапи ако купуваш оргинал, исто и на конзола може ако сакаш пиратерија како на пц..
За ПЦ секогаш се поефтини оригиналите.исто
За ПЦ секогаш се поефтини оригиналите.
. Јас барам начин дали може да се пачираат некако за да работат ама до сега не сум нашолHomefront или Crysis 2 ?Има луѓе за Homefront или Crysis 2 да ја земеме ?![]()
Мац, јас земав од Америка тоа USB DONGLE. Баш вчера го пробав и работи како што треба (иначе имам верзија 3.65). Само треба да се инсталира Backup Manager и евентуално PS3 FTP Server, за да може да ги префрлаш игрите во интерниот HDD. Но тоа е проблемот што ти го спомна, игрите што се наменети за верзија 3.72 не работат. Јас барам начин дали може да се пачираат некако за да работат ама до сега не сум нашол

Сонито не го купив од МК, него од Америка за 250 $. Што значи не сум изгубил ама воопште. УСБто го платив 10 долари, и да не работи како што треба, и затоа ќе си чекам. А втора работа за игра не давам 3600 денари, него си ги купив голем број од игрите за максимум 50 долари. Тананааа, и имам што да игра и имам време да чекам за ЈБ. А со тој Е3 флешер, мора да го отвараш сонито да правиш триста глупости, и да направиш далеку поголема беља него нешто корисно.
А на крај краева, одам во Грција и го продавам за 250 евра и пак сум во ќар, ништо не сум изгубил. Или здравје до година пак во Америка и немаме гајле.
А тоа играта мачка глушеч никогаш нема ни да престане.
Според новите информации Геохот има некој си договор со Сони направено за прекин на хакирање на конзолите.
si se zaebal, imas soni a nemozes da igras novi igri, pes/fifa 12 i drugi wtf,
kako ke ides u grcija koga ima strajkovi na granica ne rabotat
. А иначе брат и не сум се заебал бог знае колку, не сум некој ептен гејмер за да ме тресе ако излезе некоја нова игра, имам време