One Оператор - Генерална Дискусија

Член од
20 јануари 2009
Мислења
654
Поени од реакции
535
Да, но 1.9 денар е минута.
во телекабел, 0,8 ден/мин и дење и ноќе , низ цела Македонија + неограничено бесплатни минути во нивната мрежа, а претплата од 150 денари... квалитетот е солиден... и како би се излажал да одам кај овие? има разлика од 0,8 до 1,9

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.466
Поени од реакции
249
Во ред, но сите неможе од телекабел да ставиме, пример во Ресен нема, Охрид исто нема.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
има некој искуство со рециклирањето на мобилни со оне?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
има некој искуство со рециклирањето на мобилни со оне?
Јас еден ден пробав ама ми рекоа не може денеска дојди друг ден :( И од 4 телефони шо му носев 3 беа алкатели :kesa: , за нив не даваат повеќе од 100 денари.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.784
Поени од реакции
4.216
Dali go ima nekoj od ONE ovoj Fiksen Gsm telefon ? me interesira kako funkcionira baterijata na telefonot..?dali dokolku snema struja se gasne sam telefonot ili prodolzuva so rabota so vgradenata baterija sto e vo nego ...i koga povtorno ke dojde struja sam se prefrla preku adapterot .. ? posto mene mi lici ova kako mobilen da e non stop uklucen polnacot i kako se trosi baterijata taka ke nadopolnuva polnacot ..? ili se lazam ?

http://one.mk/default.aspx?pArtID=2501&pos=4

Attachments

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
во телекабел, 0,8 ден/мин и дење и ноќе , низ цела Македонија + неограничено бесплатни минути во нивната мрежа, а претплата од 150 денари... квалитетот е солиден... и како би се излажал да одам кај овие? има разлика од 0,8 до 1,9
има разлика

ама има мнооооооооооооооооогу поголема разлика од 10 гб до 200 гб нет со кејблтел за иста цена - 1000 ден ама како шо пиша некој нема сегде кејблтел

така да овие кретените (како и телекомци) уште ќе не/ве бричат

Член од
20 јануари 2009
Мислења
654
Поени од реакции
535
има разлика

ама има мнооооооооооооооооогу поголема разлика од 10 гб до 200 гб нет со кејблтел за иста цена - 1000 ден ама како шо пиша некој нема сегде кејблтел

така да овие кретените (како и телекомци) уште ќе не/ве бричат
јас коментирав за понудата за фиксната телефонија... ама секој со среќата во битола нема кејблтел.. то е

V

Vollstandig

Гостин
јас коментирав за понудата за фиксната телефонија... ама секој со среќата во битола нема кејблтел.. то е
Ама зато има БТВ :)

Иначе One не се нешто сјајни за интернет и каблоска иако воведуват нови ствари, а за телекомуникации се таман , малце драпаа мадиња можи пред некое време ама како што почнаа ќе си ги вратат сите шо заминаа во вип:)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.554
Поени од реакции
22.245
Имам едно прашајне за Оне.

Поседувам од летоска БоомТВ и плаќам 500ден месечно. Во план сум сега да наместам Интернет и фиксен од Оне па да ве прашам дали е можно да се земе некој пакет 3во1 ТВ, Фиксен и Интернет.
Значи заинтересиран сум за М пакетот за 1400 ден плус ДДВ поред кој БоомТВ е безплатен во тој пакет, барем така на ОНЕ страната пишуват. Дали ќе можам сегашниот Боом да го вклопам со новиот договор што ќе го правам или не? Ако не е можно ми изгледа интернетот од Телекомот подобар.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Имам едно прашајне за Оне.

Поседувам од летоска БоомТВ и плаќам 500ден месечно. Во план сум сега да наместам Интернет и фиксен од Оне па да ве прашам дали е можно да се земе некој пакет 3во1 ТВ, Фиксен и Интернет.
Значи заинтересиран сум за М пакетот за 1400 ден плус ДДВ поред кој БоомТВ е безплатен во тој пакет, барем така на ОНЕ страната пишуват. Дали ќе можам сегашниот Боом да го вклопам со новиот договор што ќе го правам или не? Ако не е можно ми изгледа интернетот од Телекомот подобар.
Може, иди само до салон, кажи дека имаш бумтв, ке ти направат нов договор и ке ти пуштат телефон и интернет :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.554
Поени од реакции
22.245
Може, иди само до салон, кажи дека имаш бумтв, ке ти направат нов договор и ке ти пуштат телефон и интернет :)
Епа супер тогаш. Фала многу за информацијата!

Член од
27 ноември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
0
како не го видов ова порано....ќе спасев една душа.....ако не си бил до сега НЕ ОДИ!

Kajgana Shop

На врв Bottom