- Член од
- 11 мај 2010
- Мислења
- 2.952
- Поени од реакции
- 718
moze... se plaka za toa...ме интересира дали можи да се направи кога некој звони со скриен број да го прикажва бројот?
moze... se plaka za toa...ме интересира дали можи да се направи кога некој звони со скриен број да го прикажва бројот?
Се залетав и јас по таа промоција демек 6 месеци без претплата, и види што заебанција ми направија. Го продолжив договорот со две претплатнички линии и по една тим линија на секоја од претплатничките линии. Првиот месец двете претплати ми ги одбија и се си беше во ред, но во двете наредни сметки ми одбиваат по една претплата. Имам пишано приговор и сега чекам што ќе ми одговорат. И да некако многу брзо се троши претплатата, за разлика од претходниот договор што го имав.Имам телефонче земено на пост пејд и можи да кажам задоволенс сум, се прснав во зборање, а максимум плаќам 500 денари![]()
Е сеа ми завршва договорот за некоја недела, и ќе си го продолжам читав 6 месеци после немора да плаќам... а нешто нов телефон можи да земам? ( ако знај некој нека кажи )
Ќе ти стигне писмо да ти понудат потпишување на нов договор и нов телефон со попуст врз база на која класа на корисници си. Отприлика месец-месец ипол пред да ти истече договорот ќе ти стигне писмото.Go vidov forumov i jas sum one post-paid ama biznis tarifa. Za nekoj mesec mi istekuva dogovorot dali so dopolnuvanje mozam da zeam nov telefon ili iam nekoj popust ili sl
ako znae nekoj neka mi kaze
nikad da ne oporavatTocno e kratat plati, kratat trosoci za odrzavanje, se stedi na se i sesto da ne nabrojuvam sega....Pricinata navodno e deka rabotat so zaguba i demek oporavuvanje od toa..
Па само една тарифа имаатБоби[Мкд];4041427 напиша:Ме интересира најдобра опција на one припејд за долги разговори/ не предолги де, 50 минути месечно?