One Оператор - Генерална Дискусија

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
More zivot vidov otkako kidnav od ovie kriminalci.Trcaj so meseci po nivni saloni, raspravaj se so nepismenotii koi so ne znam kakvi vrski se vrabotile tamu, pisuvaj prigovori ama ete imalo spas i nikogas poveke nema niti da se javam na nekoj od one a oni neka trosat pari ako nemaat popametna rabota:))

Член од
29 август 2008
Мислења
5.883
Поени од реакции
4.358

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.103
Поени од реакции
1.379
se suska ....deka TurkTelekom saka da go kupi one ........ pa da vidime sto ke bide .... ima nekoj infoooo ?
Јас знам за тоа дека 2008 сакале од каде тоа дека сега сакаат ?

V

Vollstandig

Гостин
Уште да го продаат, па наново мењање картички па што знам кое име ќе му стаат веќе преку глава:)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Замисли, по завршувањето на август GAGA интернетот ќе сме го плаќале по 150 денари месечно.
Како можам да се деактивирам од Интернетот?

EDIT: Сите што сакате да ја деактивирате услугата, напишете MOBILE NET XS STOP на 181 и потоа чекајте повратна порака.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.854
Поени од реакции
12.387
Нешто чудно со фиксниот се случува уште од пред недела-две. Од работа и само од работа (од фиксен, преку централа) кога вртам на домашниот (екстрим пакет на оне), пред да се вклучи ѕвонењето, се слуша точно као звук кога менуваш јачина на звучничето на таскбар на компјутер. Се мислев да не е нешто од оне (рекоа као кај нив се било в ред :notworthy:), се мислев да не ме снимаат (сосем е друг сигналот за разговор), се јавив и во оне (рекоа се било в ред)...кога ја видов темата за АЕК и звучниот сигнал се израдував као ете го проблемот...но новината гледам се однесува само на мобилни од други мрежи.
А смета, многу некако непријатен звук е. Да не се случило ова уште некому?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.103
Поени од реакции
1.379
Нова понуда за пост-пејд, One Mobile TOTAL.
http://www.one.mk/default.aspx?SectionID=13

Мислам дека е прилично добра. One се буди од зимски сон (од денес имаат нов менаџмент).
Таа тарифата од 280 е стварно супер.Сеа сум на Т Мобиле и горам башка давам за интернет пари плус.А овие за 280 ти даваат да збориш плус 100мб нет.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нешто чудно со фиксниот се случува уште од пред недела-две. Од работа и само од работа (од фиксен, преку централа) кога вртам на домашниот (екстрим пакет на оне), пред да се вклучи ѕвонењето, се слуша точно као звук кога менуваш јачина на звучничето на таскбар на компјутер. Се мислев да не е нешто од оне (рекоа као кај нив се било в ред :notworthy:), се мислев да не ме снимаат (сосем е друг сигналот за разговор), се јавив и во оне (рекоа се било в ред)...кога ја видов темата за АЕК и звучниот сигнал се израдував као ете го проблемот...но новината гледам се однесува само на мобилни од други мрежи.
А смета, многу некако непријатен звук е. Да не се случило ова уште некому?
Веројатно државните пари ти прават сметња на сигналот. Пробај да не звониш на домашен од државен ;)

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Ми истече договорот со ВИП и гледам дека ОНЕ имаат интересни понуди, посебно Самсунг Галакси 2 за 2099 денари месечно на 24 месеци со 2000 минути кон сите мрежи, 500 смс 500ммс и 11гб нет. ПОнудава е супер, ама порано имав договор со Космофон и беа живи лопови, Се има нешто опраено од тогаш или уште е гола вода? Да се селам кај нив или да си останам на ВИП месец за месец.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Ми истече договорот со ВИП и гледам дека ОНЕ имаат интересни понуди, посебно Самсунг Галакси 2 за 2099 денари месечно на 24 месеци со 2000 минути кон сите мрежи, 500 смс 500ммс и 11гб нет. ПОнудава е супер, ама порано имав договор со Космофон и беа живи лопови, Се има нешто опраено од тогаш или уште е гола вода? Да се селам кај нив или да си останам на ВИП месец за месец.
Iskreno ednas koga ke se izgoris ke duvas tripati....i se za nula da mi davaat one nikogas nema da odam kaj niv.A i otkako sum na vip uzivam najiskreno, nikogas ne sum zborel tolku opusteno i mnogu.Bi ti preporacal ili za mesec za mesec da odis varijanta ili ako ne mozes da plakas, da odis na pripejd, fantasticni se vip za pripejd uslugi ali kako i da e ne rizikuvaj kaj one , ke najdat nacin da ti preplatat veruvaj.

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Od avgust pa navaka sum mesec za mesec. Iskreno ponudava od 990 denari mi odgovara ama se nategame okoly besplatnite sms vo mrezata na vip koi mi gi dadoa dozivotno kako na eden od prvite postpaid korisnici na vremeto a sega sakaat da mi gi zemat ako smenam tarifa. A one mi dava samasung galaxy ii za super cena.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
На прв поглед Самсунг галакси с2 бесплатно али не и на втор ...

One ...

Kajgana Shop

На врв Bottom