- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.204
- Поени од реакции
- 8.297
Да, но 1.9 денар е минута.
во телекабел, 0,8 ден/мин и дење и ноќе , низ цела Македонија + неограничено бесплатни минути во нивната мрежа, а претплата од 150 денари... квалитетот е солиден... и како би се излажал да одам кај овие? има разлика од 0,8 до 1,9
Јас еден ден пробав ама ми рекоа не може денеска дојди друг ден И од 4 телефони шо му носев 3 беа алкатели :kesa: , за нив не даваат повеќе од 100 денари.има некој искуство со рециклирањето на мобилни со оне?
има разликаво телекабел, 0,8 ден/мин и дење и ноќе , низ цела Македонија + неограничено бесплатни минути во нивната мрежа, а претплата од 150 денари... квалитетот е солиден... и како би се излажал да одам кај овие? има разлика од 0,8 до 1,9
јас коментирав за понудата за фиксната телефонија... ама секој со среќата во битола нема кејблтел.. то еима разлика
ама има мнооооооооооооооооогу поголема разлика од 10 гб до 200 гб нет со кејблтел за иста цена - 1000 ден ама како шо пиша некој нема сегде кејблтел
така да овие кретените (како и телекомци) уште ќе не/ве бричат
Ама зато има БТВјас коментирав за понудата за фиксната телефонија... ама секој со среќата во битола нема кејблтел.. то е
Може, иди само до салон, кажи дека имаш бумтв, ке ти направат нов договор и ке ти пуштат телефон и интернетИмам едно прашајне за Оне.
Поседувам од летоска БоомТВ и плаќам 500ден месечно. Во план сум сега да наместам Интернет и фиксен од Оне па да ве прашам дали е можно да се земе некој пакет 3во1 ТВ, Фиксен и Интернет.
Значи заинтересиран сум за М пакетот за 1400 ден плус ДДВ поред кој БоомТВ е безплатен во тој пакет, барем така на ОНЕ страната пишуват. Дали ќе можам сегашниот Боом да го вклопам со новиот договор што ќе го правам или не? Ако не е можно ми изгледа интернетот од Телекомот подобар.
Епа супер тогаш. Фала многу за информацијата!Може, иди само до салон, кажи дека имаш бумтв, ке ти направат нов договор и ке ти пуштат телефон и интернет