LaChupacabraLoca
jedi master
Ко шо кажува насловот на темата , ова е критика за вработените кои работат во кладилници.
Сега пред 15тина минути отидов во Спортлајф во Штип да пуштам неколку тикети , на еден тикет имав Болоња дава гол што во билтенот се означува со 1 ДА , тоа и беше напишано на ливчето кое го дадов да се искуца.Е сега тука во Штип се вработени тешки морони во Спортлајф, имате 2 неписмени крави и еден тежок сељак кој кога пуши пред вратата на кладилницата постојано плука ко ебан пират што е премногу некултурно и одвратно, истото го прави и внатре. Како и да е , кога го дадов ливчето да биде уплатено убаво напишано и со ознаките за игрите ко што ги пишува во нивниот билтен , една од кравите ме прашува дали 1ДА значи Болоња дава прва гол. Реков не , значи дава гол во цела утакмица. Оваа после 10 секунди ми го дава тикетот со уплата Болоња дава прва гол. И го вратив одма и и реков да поправи , оваа ми врати па кажи убаво шо сакаш ?!

Глупа крава !! Работи таму 2 години и не знае 4 утакмици да ги напише ко шо треба и кога направиш рекламација , одвраќа ко ти да си крив ... Уплатата ми беше 520 денари , и оваа на поправеното ливче ми искуца уплата 20 денари !!! И реков 520 , таа ми вели па кај пишува !?!?! На ливчето убаво беше напишано најдоле после шифрите x 520 den , што повеќе и треба ??
Оваа е само еден од ваквите инциденти што морониве ги прават на дневна база веќе 7-8 години од кога е отворена кладилницата тука. Напишав и коментар на ФБ страната на Спортлајф , но бев избришан и баниран !!!
Ова едносување не е за толеранција !!
Гарант сте имале и вие слични искуства на редовна база , ова мора да се смени !
Сега пред 15тина минути отидов во Спортлајф во Штип да пуштам неколку тикети , на еден тикет имав Болоња дава гол што во билтенот се означува со 1 ДА , тоа и беше напишано на ливчето кое го дадов да се искуца.Е сега тука во Штип се вработени тешки морони во Спортлајф, имате 2 неписмени крави и еден тежок сељак кој кога пуши пред вратата на кладилницата постојано плука ко ебан пират што е премногу некултурно и одвратно, истото го прави и внатре. Како и да е , кога го дадов ливчето да биде уплатено убаво напишано и со ознаките за игрите ко што ги пишува во нивниот билтен , една од кравите ме прашува дали 1ДА значи Болоња дава прва гол. Реков не , значи дава гол во цела утакмица. Оваа после 10 секунди ми го дава тикетот со уплата Болоња дава прва гол. И го вратив одма и и реков да поправи , оваа ми врати па кажи убаво шо сакаш ?!

Глупа крава !! Работи таму 2 години и не знае 4 утакмици да ги напише ко шо треба и кога направиш рекламација , одвраќа ко ти да си крив ... Уплатата ми беше 520 денари , и оваа на поправеното ливче ми искуца уплата 20 денари !!! И реков 520 , таа ми вели па кај пишува !?!?! На ливчето убаво беше напишано најдоле после шифрите x 520 den , што повеќе и треба ??Оваа е само еден од ваквите инциденти што морониве ги прават на дневна база веќе 7-8 години од кога е отворена кладилницата тука. Напишав и коментар на ФБ страната на Спортлајф , но бев избришан и баниран !!!
Ова едносување не е за толеранција !!
Гарант сте имале и вие слични искуства на редовна база , ова мора да се смени !
ептен оти ми е најблиску знам некогаш да се “заебам“ и да уплатам инаку никогаш не ви влегол во ова.
) внатре секогаш средено тип топ, ист дизајн имаат секаде итн
, е сега пошто не одам мн мн по кладилници незнам како е со коефициенти за разлика од другите, ама знам дека има убедливо најмногу избор од сите. И што е најважно, коа ке ги замолиш да ти пуштат некоја утакмица, одма ја пуштаат.

ама се воздржав да не коментирам, и дојде како на јајца да гази фрцкајки го тоа дебелиот гз и седна и го давам ливчето, и почнува да куца, и ми вика, дечко почнати се утакмиците, ејј жити се? Ми идеше да ја грбнам за врат, преку тоа отворчето што им е и да ја повлечам, глупача една. И после на искачање им ја лупнав вратата и веќе немам влезено таму...
, камери на сите ќошеви итн. Имам еден поблизок што работи во овие кладилници, ми вика секоја ден ги чистат сами просториите, вецињата, масите... Нема шанси некој да ја ограби кладилницата, имаат некое си копче што им е одма при рака, некако како тивок аларм, и одма за 2 минути пристигнуваат волови вработени од кладилницата да го направат бумбар крадецот. Нема што најдобри се... респект
. Инаку не сум страсен обложувач, се кладам на 20/30 денари еднаш неделно, колку да се има занимација