партнерите на неотел може да ги нудат пакетите и услугите од неотел? иста цена и услови? важи промоцијата 1 година пола цена?vo kicevo kaj partnerot od neotel sto im e
da toa ti e isto salon na neotelпартнерите на неотел може да ги нудат пакетите и услугите од неотел? иста цена и услови? важи промоцијата 1 година пола цена?
Од тоа кога ќе потпишеш договор за колку време би требало да те уклучат?da toa ti e isto salon na neotel
7 dena ama dosega ke bev uklucen da ne me zafrknea telekomОд тоа кога ќе потпишеш договор за колку време би требало да те уклучат?
Ајде утре ќе ни кажеш што си направил. Исто ме интересира дали ти сам си ја местиш опремата или од Неотел идат?7 dena ama dosega ke bev uklucen da ne me zafrknea telekom
Ајде честитки па чекаме импресии. А на кој пакет на Телеком беше ти?znaci podnesov baranje za prefrluvanje na brojot i najkasno za edna nedela treba da mi se javat od neotel da ja zemam opremata za da ja namestam
Moже ама имаат token заштита што знали се менува линкот од стримот после секое повторно уклучување на стримот.Можат ли стримовите некако да се извадат?
3 max startАјде честитки па чекаме импресии. А на кој пакет на Телеком беше ти?
Баш ме интересира дали модемот е ист како тој на Телеком и Оне или друга опрема имаат3 max start
Прво симни и покрени BuestacksАпликација за на компјутер има ли?/Ако има нека прати некој од кај да слегнам..
http://www.bluestacks.com/download.html