Зашто не е портиран? Ти кажаа?zamislete seuste ne e portiran brojot od telekom vo neotel![]()
procedura bilo od telekom mi kazaa seuste si imam maxtvЗашто не е портиран? Ти кажаа?
Leleeeeprocedura bilo od telekom mi kazaa seuste si imam maxtvim vikam ama od ponedelnikot mi e potpisan dogovorot i baranjeto za portiranje na broj i mi vikaat ama gospodine neodi toa taka toa e procedura
![]()
Со последните законски измени тоа треба да трае не повеќе од 3 дена. Ако имаш документ потврда дека си поднел барање ако не ти одговорат до вторник можеш да поднесеш приговор во АЕК мада не би требало до тоа да дојде пошто постапката е почната...procedura bilo od telekom mi kazaa seuste si imam maxtvim vikam ama od ponedelnikot mi e potpisan dogovorot i baranjeto za portiranje na broj i mi vikaat ama gospodine neodi toa taka toa e procedura
![]()
miki_miki е префрленuste nema nekoj da spodeli iskustva za neotv
Сериозно? леле дебили...gospodata od telekom na fb mi pisaa so sreka so noviot provajder ama za brzo povtorno ke bideme zaedno i smajli deka se smee hahahah
ароганти копилињаgospodata od telekom na fb mi pisaa so sreka so noviot provajder ama za brzo povtorno ke bideme zaedno i smajli deka se smee hahahah
mislat deka se edinstveni i deka se prvi so kvalitet ama se lazatароганти копилиња
јас одамна ги баталив и т-хоум/т-мобајл никогаш повеќе.