pa deka do 11.03 mi e dogovorotКако тоа до 9ти?несмеат толку долго да те држат макс 2 дена е тоа сакаш или нејкеш и крај.
pa deka do 11.03 mi e dogovorotКако тоа до 9ти?несмеат толку долго да те држат макс 2 дена е тоа сакаш или нејкеш и крај.
Мислам дека сите нови корисници имаат тест период, но дали од 7 или од 30 дена, не знам.Добра е сликата на 43 инчен ТВ. Апликацијата работи одлично, е сега ако се паметни после тестниот период треба да остават некој канал ФТА, за лугето да се палат на апликацијата и да се претплатат ако им се допаѓа. Нема да им биде паметен потег ако ги исклучат сите канали затоа што за овој тестен период колку луѓе би ја виделе успешната работа на апликацијата ? Ние овде на форумов и уште некој.
izvini .... kako ja gledas na tv ? so sto ?Добра е сликата на 43 инчен ТВ. Апликацијата работи одлично, е сега ако се паметни после тестниот период треба да остават некој канал ФТА, за лугето да се палат на апликацијата и да се претплатат ако им се допаѓа. Нема да им биде паметен потег ако ги исклучат сите канали затоа што за овој тестен период колку луѓе би ја виделе успешната работа на апликацијата ? Ние овде на форумов и уште некој.
па андроид тв најверојатноizvini .... kako ja gledas na tv ? so sto ?
Тест периодот е 30 дена.Инаку одлична апликација штета ќе е ако после тест периодот се плаќа..Мислам дека сите нови корисници имаат тест период, но дали од 7 или од 30 дена, не знам.
pa ke se naplaka treba da sklucis dogovor za trio paket i ke imas na telefon kabelskata kade i da odis tablet i lap top[DOUBLEPOST=1456921608][/DOUBLEPOST]Тест периодот е 30 дена.Инаку одлична апликација штета ќе е ако после тест периодот се плаќа..
Па логично е да се наплаќа, бидејќи за секој канал што тие го нудат, имаат платено дебело пари. NeoTV не ти е само обична апликација, туку кабелска/сателитка на твојот паметен уред (иначе конкретно е IPTV, но нема врскаТест периодот е 30 дена.Инаку одлична апликација штета ќе е ако после тест периодот се плаќа..
Според мене подобро ќе е ако ти(како корисник)да си одбереш што да користиш,јас би ја одбрал само апликацијата за мобилен и неби ми пречело да плаќам за неа пример 100-150 денари на месец..Па логично е да се наплаќа, бидејќи за секој канал што тие го нудат, имаат платено дебело пари. NeoTV не ти е само обична апликација, туку кабелска/сателитка на твојот паметен уред (иначе конкретно е IPTV, но нема врска).
Се согласувам до некаде со тебе. Да, убаво би било да се има опција и ТВ услугата да ја нудат самостојно, а не во trio пакетите, односно да треба и нет и фиксна да им користиш.Според мене подобро ќе е ако ти(како корисник)да си одбереш што да користиш,јас би ја одбрал само апликацијата за мобилен и неби ми пречело да плаќам за неа пример 100-150 денари на месец..
tuka ste decki? nekoj da ne se pretplati na neotel
telekom i maxtv gi zameniv so neotel i neotv skluciv dogovor pa ke vidime kako e i sto e![]()
Телеком се безобразни и скапи... така да оди на Неотел нема што да згрешиш они се сериозна фирма која до сега не се експонираше. Сега е моментот. А каде одиш да го склучиш договорот?da ama vi kazav sto e rabotat utre ke odam povtorno da napravime dogovor bidejki prviot pat be stopiraa ne bil istecen dogovorot vidi pogore