Apple
It's good to be good
- Член од
- 11 октомври 2009
- Мислења
- 3.113
- Поени од реакции
- 1.396
Каков модем користат? Истиот рутер како оној на Т Хоме или? Опиши ни по опширно ако можешdecki neotv e super vi ja preporacuvam na site
Каков модем користат? Истиот рутер како оној на Т Хоме или? Опиши ни по опширно ако можешdecki neotv e super vi ja preporacuvam na site
ruter ZTE koristat a resiverite se extra mali se i mnogu prakticniКаков модем користат? Истиот рутер како оној на Т Хоме или? Опиши ни по опширно ако можеш
arno ni gi preporacuvas....ama daj nekoje infooo +++ ,sliki ,,ova , ona daj edna recenzija .....decki neotv e super vi ja preporacuvam na site
Moze da go sliknes da go vidime ili da pises koj model e i plus da pustis speedtestruter ZTE koristat a resiverite se extra mali se i mnogu prakticni
И МРТ ја имаат во HD?Приметив дека сите Македонски канали што имаат ХД канали,така ги пуштаат од Неотел.Конкретно на МТВ каналите,Телма,Сител,Алфа,Алсат и ТВ Шења.
Да, ги гледам преку веб апликацијата што е.И МРТ ја имаат во HD?
da jas zedov neo trio optima paket super eИ МРТ ја имаат во HD?
Гледам на Авму ги регистрирале France 1,2,3,4 Hrt 3,4... Ги имаш тие канали или уште не се пуштени?da jas zedov neo trio optima paket super e
ne se seuste pusteniГледам на Авму ги регистрирале France 1,2,3,4 Hrt 3,4... Ги имаш тие канали или уште не се пуштени?