NeoTV IPTV (Neotel) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.113
Поени од реакции
1.396
dogovoreno[DOUBLEPOST=1456609656][/DOUBLEPOST]a sto mislite pogresiv vo odlukata maxtv da ja zamenam so neotv?
Си требал оптика да земеш зашто адсл? Инаку мислам дека не ди направил грешка напротив Неотел ќе напредува многу

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Си требал оптика да земеш зашто адсл? Инаку мислам дека не ди направил грешка напротив Неотел ќе напредува многу
најверојатно земал адсл бидејќи нема оптика во негова близина. адсл е историја, ама кога нема друго тоа ти е.
многу каснат телекомуникациските компании со поставување оптика. мала земја сме, досега требаше сите градови да бидат целосно поврзани со оптика.

Член од
22 јули 2015
Мислења
491
Поени од реакции
245
Moe mislenje e deka telekom ima poveke sportski kanali(arena i sk4,5,6) i balkanski paket kade se (RTL),a neotel gi ima sport klub bez da doplatis dopolnitelno,a za internetot dokolku imas pokrivanje so optika bi ti preporacal takov paket da zemese,za neotv prednost e sto mozes programata da ja sledish na tablet i na kompjuter.

Член од
8 јуни 2014
Мислења
724
Поени од реакции
173
nema optika kaj mene sakav optika i jas ama nemase stom me priklucat ke spodelam iskustva so vas

StOrMK

Rain
Член од
24 јули 2015
Мислења
345
Поени од реакции
151
neoTRIO Fiber Ultra супер е, ама само за првата година. После во втората фактички се ќе им исплатиш.
Јас гледам 995 ден. месечно, еј викам супер, ама кога видов дека втората е 2000 ден., ништо. Е сега само интернетот што им е 50/50 (download/upload) па да речеме тоа може ја дига цената.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.049
Поени од реакции
4.552
denes mi pustile email, deka promotivniot period od7 dena mi zavrsil i kako eden od prvite100 registrirani mi davaat uste 1 mesec da gledam tv jas ja instalirav na 2 mobilni.- dobro si raboti.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
denes mi pustile email, deka promotivniot period od7 dena mi zavrsil i kako eden od prvite100 registrirani mi davaat uste 1 mesec da gledam tv jas ja instalirav na 2 mobilni.- dobro si raboti.
Истото и мене ми го пуштија на меил :)

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
со друг меил пробајте наново да се регистирате.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
1.335
Дајте бе некој линк за данлоуд на апликацијава ,а да не се официјалниве страни google play store i app store. Тв боксот не ми ги подржува официјалниве, а никако да ја најдам на овие другиве маркети :busi:

Член од
8 јуни 2014
Мислења
724
Поени од реакции
173
decki moralo da cekam do 9 mart pa da dozvolat od telekom prefrluvanje na broj a do toj datum vo cetvrtok ke mi dadele ponuda so cel da me zadrzat za korisnik od cetvrtok do 9 mart da razmislam za ponudata pa da odlucam :)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.113
Поени од реакции
1.396
decki moralo da cekam do 9 mart pa da dozvolat od telekom prefrluvanje na broj a do toj datum vo cetvrtok ke mi dadele ponuda so cel da me zadrzat za korisnik od cetvrtok do 9 mart da razmislam za ponudata pa da odlucam :)
Како тоа до 9ти?несмеат толку долго да те држат макс 2 дена е тоа сакаш или нејкеш и крај.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Дајте бе некој линк за данлоуд на апликацијава ,а да не се официјалниве страни google play store i app store. Тв боксот не ми ги подржува официјалниве, а никако да ја најдам на овие другиве маркети :busi:
Ги позатвориле портовите каде што можеше да се симне. Ја имам на PC, ако ти врши работа.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom