НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
12186778_10153168935881981_4139451380574180418_o.jpg

:cuc::cuc::cuc:

Данкан многу грешки почнал да прави бе.. печен за пензија... второ го гледав 3-4 топки од раце му ги земаа ...

ма каква закана .. денес веше 0/4 за 3 , се на се беше 3/9 FG . Вака ако продолжи и ќе го оставаат сам да шутира.

Не знам како успеваш да дадеш ваков заклучок само после една утакмица,вчера Фаворс го направи дрво после едно полувреме изиграно.Лани имаше 50% реализација на тројки,во кариера сигурно му е над 40%.Сигурно нема на него да му смета сам да го остават да шутира.

Не знам како успеваш да дадеш ваков заклучок само после една утакмица,вчера Фаворс го направи дрво после едно полувреме изиграно.Лани имаше 50% реализација на тројки,во кариера сигурно му е над 40%.Сигурно нема на него да му смета сам да го остават да шутира.

Фаворс ми беше грешка , не знаев дека имал проблеми со фаули у прво и затоа имал само 2 поени.

За Корвер стојам на истото. Знам дека е 11ти на листата за тројки , тоа вечерва не му помогна ама баш ништо. И ланската сезона во плејоф каде беше? каде беа неговите поени?

Фаворс ми беше грешка , не знаев дека имал проблеми со фаули у прво и затоа имал само 2 поени.

За Корвер стојам на истото. Знам дека е 11ти на листата за тројки , тоа вечерва не му помогна ама баш ништо. И ланската сезона во плејоф каде беше? каде беа неговите поени?

И он како и останата тројка во екипата изигра потпросечно него ли во регуларниот дел.Работата е што јас викам дека он никогаш не ни бил преценет играч.Според твојата логика и Харден и Ентони Дејвис се дрва,партиите од лани не им помогнаа ама баш никако овие две утакмици.На крај краева Корвер е 34 години,за тие години не знам што очекуваш од него.

И он како и останата тројка во екипата изигра потпросечно него ли во регуларниот дел.Работата е што јас викам дека он никогаш не ни бил преценет играч.Според твојата логика и Харден и Ентони Дејвис се дрва,партиите од лани не им помогнаа ама баш никако овие две утакмици.На крај краева Корвер е 34 години,за тие години не знам што очекуваш од него.

Корвер му падна формата кон крајот на регуларната сезона, во плефојот се изгуби ..и сега тоа продолжува.. За разлика од другите 2ца , Харден имаше одличен плејоф , а што можеше Дејвис против шампионот. Корвер значи не игра од вечерашната утакмица слабо ..

Без Буги у второ Кингси добри. Никој не потфрли освен Геј со неколку неразумни шутеви кои може и ги кошташе пораз. Ми се допаѓа како се подобруваат со тек на време, лани на пример во вакви ситуации беше депресивно да ги гледаш. Огромна разлика во талент, ја сум задоволен сепак се работи за Клиперси кој што се во топ 5 според менe.

Ау веќе кога сме кај преценетите играчи не знам како успеав да го заборавам Руди Геј. Преплатен е, го рачунаат како супер стар а дечкото врска си нема со таа улога. Али ок, не е единствен.

Ти си првиот шо спомна Руди Геј и суперстар во иста реченица..

Иначе откако овој Монро ојде во Бакси ги пропадна скрос а на Пистонси одлично му оди.. То ти е та празна статистика

Ако Ентони е суперстар зошто да не и Геј? Дискутабилно, мада реално не е. Му фали нешто ваљда да биде лидер но покрај Казинс тешко. Ваљда младичот си го прифатил тој факт и не се ни декларира како таков

Ми се свиѓа што Репотрс годинава сфатија дека треба валанчиунас треба да го користат почесто

Харден снајперот!:LOL::rolleyes:Хјустон 12 коша за 11 минути во 3/4. Овој Хјустон ќе доживее потоп сезонава најверојатно.[DOUBLEPOST=1446425637][/DOUBLEPOST]12 минути,12 коша.:pos::pos::pos::pos::facepalm:

Што сакам Рокетс и светата крава да не влезат у Плеј-оф, еј абе 14 слободни му свирнаа досега, света крава, се талибанско му ебам.

Толку бездушен тим до сега немам видено, како да ги натерал некој да играат баскет, лец гоу ХИТ. :D

Диносаурусот Бош распука во оваа четвртина,кош не постигна во првите 3 :D Чудно е колку посимпатична екипа ми се Мајами без Леброн,а колку антипатични ми се Хјустон...и заради талибанецот и заради Хауард,страшно...на листата на најхејтани ми се на 2-ро место(после Кливленд,односно Леброн поточно :D ..тројката ја заокружуваат Клиперс со All I do is dunk..)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom