Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ма каква закана .. денес веше 0/4 за 3 , се на се беше 3/9 FG . Вака ако продолжи и ќе го оставаат сам да шутира.
Не знам како успеваш да дадеш ваков заклучок само после една утакмица,вчера Фаворс го направи дрво после едно полувреме изиграно.Лани имаше 50% реализација на тројки,во кариера сигурно му е над 40%.Сигурно нема на него да му смета сам да го остават да шутира.
Фаворс ми беше грешка , не знаев дека имал проблеми со фаули у прво и затоа имал само 2 поени.
За Корвер стојам на истото. Знам дека е 11ти на листата за тројки , тоа вечерва не му помогна ама баш ништо. И ланската сезона во плејоф каде беше? каде беа неговите поени?
И он како и останата тројка во екипата изигра потпросечно него ли во регуларниот дел.Работата е што јас викам дека он никогаш не ни бил преценет играч.Според твојата логика и Харден и Ентони Дејвис се дрва,партиите од лани не им помогнаа ама баш никако овие две утакмици.На крај краева Корвер е 34 години,за тие години не знам што очекуваш од него.

Чудно е колку посимпатична екипа ми се Мајами без Леброн,а колку антипатични ми се Хјустон...и заради талибанецот и заради Хауард,страшно...на листата на најхејтани ми се на 2-ро место(после Кливленд,односно Леброн поточно
..тројката ја заокружуваат Клиперс со All I do is dunk..)