НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
море овој Favors какво дрво е .. 2 поени цело полувреме , 1/5 цццц

Стеф, Стеф, Стеф како плоди братот....26п,4ск,4ас на 7 минути до крајот на 3/4.

Edit: 43п,6ас,4ск крај на 3/4, тројки 7/12.

Последно уредено:
I Melo so odlicna partija 31p 4sk 4as (10-15FG) 4-5-3PM[DOUBLEPOST=1446343017][/DOUBLEPOST]Kari 53p 9ast
Anthony Davis 26p 15sk
Melo 37p 7sk
Wall 25p 4ast
Superstarovite vo dobra forma :bravobe:

Последно уредено:
Утре скимнете си го второто полувреме на ГСВ и уживајте со Стеф...не е реален.

Фишер е најголем ропак у свет, на 111-110 за Никси и 20 секунди до крај, судиите не видоа аут, не знам кој газеше на линијата и овој тогаш побара тајмаут...

Победа на никси доаѓаат на 2/1, има напредок во играта од лани, со враќањето на Афлало очекувам уште подобрување во одбраната..

Иначе Пејсерс дадоа само 27поени у 2ро полувреме, очај се...

прва тројка Бруклин вечерва дадоа во 3/4!! Еееејј мртва екипа!

после па се чудам како изгубиле од Фенербахче

Ajde Kings, ah sto sakam da gi opnat ovie gnasive, mn merak ke mi napraat

море овој Favors какво дрво е .. 2 поени цело полувреме , 1/5 цццц

Проблеми со фаули првото, виде дека не играше скоро ич? Второто си ги изгази, 20 поени има просек и е најзаслужен за позитивниот скор. Индијана се преслаби почнувајќи од Пол и Елис, колку не се труди да игра Елис одбрана, не знам како го трпат.Индијана во цело второ полувреме постигнати 27 поени, на домашен терен.

Последно уредено:
Проблеми со фаули првото, виде дека не играше скоро ич? Второто си ги изгази, 20 поени има просек и е најзаслужен за позитивниот скор. Индијана се преслаби почнувајќи од Пол и Елис, колку не се труди да игра Елис одбрана, не знам како го трпат.Индијана во цело второ полувреме постигнати 27 поени, на домашен терен.

прво полувреме не го гледав , се прибрав дома на полувреме точно хах. 2ка ја имав , па на статс видов дека имаше само 2 поени. ама у 2ро одличен , одлична одбрана. Индиана оваа год мислам дека немаат никаква шанса за плејоф. Џорџ не е вратен у форма. У рекет се преслаби

Колку побрзо рукито на индиана Мајлс Тарнер почне да игра стартерски минути, толку побрзо ќе се оправат. Дечкото е ѕвер, стварно не знам зошто Махинми е уше стартер, две утакмици се доволни за да се види дека нема да ги биде вака индиана

Sent from my iPhone using Tapatalk

Монта Елис и Џо Џонсон се најпреценетите играчи во НБА последниве неколку години.

Минесота ама мерак ми прават, одличен тим се.
ОКС :bravobe:

П.с. https://www.facebook.com/bleacherreport/videos/10153593853526006/

Abe luge ne e do rukito na indiana, do sistemot e , george igra 4ka, da go vratat na prirodna pozicija i ellis da leta na klupa ko 6ti i te kako ke se opraat

1во полувреме Атланта-Шарлот е се освен НБА кошарка :facepalm:

Шарлот се у најмала рака смешни , промашуваат зицери , за 3 имаат некаде 20%

Шарлот распад, да го трејдуваат Џеферсон што е можно побргу.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

море овие ги подрековме изгледа , Батум види го растура хаха[DOUBLEPOST=1446410590][/DOUBLEPOST]1во полувреме Шарлот 39 поени , 3/4 - 37 поени хах

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom