- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 2.021
HARDEN MASINO, EDEN SUT OD POLE NEMAS POGODENO, USTE MVP KANDIDAT DA TI BIL, GO OPLJACKALE ZA TITULATA

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.. Против Голден Стејт 1/10,а против Денвер 2/12
.Гледа дека не му оди,а шутира и се глупира в крај.Вајтсајд го залепи на тројка,ете колку е спор и колку се влече.Овој наредна сезона ќе се побуни и ќе бара трејд.

Кога ќе ми текне дека го земаа Фредет пред Томпсон и Леонард ми се плаче. Но лошиот менаџмент си го направи своето, со Дивац е друга приказна.И за репрезентација го земаа, и голем договор има, ги има сите предиспозиции на суперстар, освен играчките секако.
За мене секако дека не е тоа. Исто и Џо Џонсон, и он има голем договор (освен ако не се сменило нешто во последниве година дена а јас да не знам), а е светлосни години далеку од човек врз кого може да се гради добра екипа. Слично мислам дека пројде и Кливленд со Тристан Томпсон али ајде да не јадам гомна пред време. Да не ме сфати некој погрешно, не дека Томпсон е супер стар или играч врз кого Кливленд гради екипа, него му дадоа огромен договор, ако не се лажам 80 и кусур милиони за 4 години, што е многу многу е.
Ова за Харден или за Коби?И за репрезентација го земаа, и голем договор има, ги има сите предиспозиции на суперстар, освен играчките секако.
За мене секако дека не е тоа. Исто и Џо Џонсон, и он има голем договор (освен ако не се сменило нешто во последниве година дена а јас да не знам), а е светлосни години далеку од човек врз кого може да се гради добра екипа. Слично мислам дека пројде и Кливленд со Тристан Томпсон али ајде да не јадам гомна пред време. Да не ме сфати некој погрешно, не дека Томпсон е супер стар или играч врз кого Кливленд гради екипа, него му дадоа огромен договор, ако не се лажам 80 и кусур милиони за 4 години, што е многу многу е.
За Гечевски.Ова за Харден или за Коби?