НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
HARDEN MASINO, EDEN SUT OD POLE NEMAS POGODENO, USTE MVP KANDIDAT DA TI BIL, GO OPLJACKALE ZA TITULATA:facepalm::facepalm::facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
И за репрезентација го земаа, и голем договор има, ги има сите предиспозиции на суперстар, освен играчките секако. :kafence:
За мене секако дека не е тоа. Исто и Џо Џонсон, и он има голем договор (освен ако не се сменило нешто во последниве година дена а јас да не знам), а е светлосни години далеку од човек врз кого може да се гради добра екипа. Слично мислам дека пројде и Кливленд со Тристан Томпсон али ајде да не јадам гомна пред време. Да не ме сфати некој погрешно, не дека Томпсон е супер стар или играч врз кого Кливленд гради екипа, него му дадоа огромен договор, ако не се лажам 80 и кусур милиони за 4 години, што е многу многу е.

Леле смешки се Хјустон.Каква распашана банда без команда.Се изгубија во второ полувреме,тимска игра 0.Харден боже петра.Да не му се судиите,неговото име ќе се заборави.

Тренеров на Хјустон уште поглуп од него е.20 коша за 20 минути даваат,а тој нигде го нема,се губи како Пипан.Сеоски Ван Гал со тоа тефтерите.
Повеќе од 5 минути не даваат кош,ни тајмаут ни курац.Им прават 15-0 серија Мајами.:pos::pos::pos:

Винслоу какви предиспозиции има дечкото а има и од кого да учи...Ке биде играчиште.Инаку го глеав прво полувреме Чикаго-Орландо и вториве не се ништо посебно незнам како се повампирија со Оклахома.Плејот им е сеоски Рондо :confused:

Хауард да шутира тројки колку Харден,подобар процент ќе има.

0/10:cuc:.. Против Голден Стејт 1/10,а против Денвер 2/12:ban:.Гледа дека не му оди,а шутира и се глупира в крај.Вајтсајд го залепи на тројка,ете колку е спор и колку се влече.Овој наредна сезона ќе се побуни и ќе бара трејд.:oops:

Прв што ќе јаде шут карт е Мкхејл ,но даубт.Не може да дозволи неговата екипа да губи 20 разлика,кога на полувреме имаа +19,а неколку секунди пред тоа +21.Во 1/4 35 коша,во 2/4 28 а второ полувреме се на се 26 кошеви.Срамота од епски размери.Наместо да пресече со тајмаут,да изротира нешто,а тој седнат и се нервира сам со себе.:pijanco:

Интересно,сите три натпревари ги изгубија по 20 разлика.:vrtioci:

И за репрезентација го земаа, и голем договор има, ги има сите предиспозиции на суперстар, освен играчките секако. :kafence:
За мене секако дека не е тоа. Исто и Џо Џонсон, и он има голем договор (освен ако не се сменило нешто во последниве година дена а јас да не знам), а е светлосни години далеку од човек врз кого може да се гради добра екипа. Слично мислам дека пројде и Кливленд со Тристан Томпсон али ајде да не јадам гомна пред време. Да не ме сфати некој погрешно, не дека Томпсон е супер стар или играч врз кого Кливленд гради екипа, него му дадоа огромен договор, ако не се лажам 80 и кусур милиони за 4 години, што е многу многу е.
Кога ќе ми текне дека го земаа Фредет пред Томпсон и Леонард ми се плаче. Но лошиот менаџмент си го направи своето, со Дивац е друга приказна.

rocketsi se ekipa bez dusa...miami ke im treba use mn da se uigraat ako sakaat playoff,dragic bosh mora da se konstantni za da moze wade da odmara

Само да се здрави Оклахома сезонава се можеби бр.1 фаворит. Не го зборам ова дека тепаа три утакмици па ау бау кузнај што, него батињата се печени за титула доста време чекаа. Цело време ги бие некој малер со повреди во клучни моменти, а можат да се носат со сите т.е може да ги тепаат сите. Сезонава ќе одат на се или ништо и мислам дека е можно оваа да биде последна на КД ако не освојат.

А, оваа брадоњава нека оди да се утепа. Кари за него БОГ.
Најлузерски тим се со талибанецов и мекушон Хауард. Ме изненадија лани кога им направија ремунтада на Клиперс али кога ќе видиш и тие се лузеришта тешки.

Торонто ми се многу добра екипа и би требало да се јадат со мојве Чикаго за второ место.

Фамилијата Кардашијан сахранија веќе еден голем кошаркар, али изгледа не застануваат тука. :D

Ова за Харден или за Коби?

Вечер Оклахома нека тепа да дојдат до 0-4 па да си се дружи со ороспиите од март.

c1972060e41cf18748a409f19b59d67f.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom