НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква среќна победа на Атланта , против себе арно што имаа екипа што може да ја префрлиме да игра АБА

Корвер во друштво на Џо Џонсон за најпреценти играчи!!

Дени Грин барем игра одбрана и обавува многу работи. Овој е нуб.

Иначе го слушате Хрватов, 76 ке играле еден ден голема улога со идењето на Шариќ у НБА, он сирот 12 минути почна да игра во Ефес, Дуда си го форсира Дерик Браун, дај бе нека ни ги вратат Србите, од мерак да го слушаш Срѓан.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Aldridge 15.5+ го имам и момакот 6 поена преку сила дава како Гечевски да го глеам игра ебати играчот :mad:
На коментаторов да му ги ебам и Петрович и Шарич и Хезоња и мрш у пичку материну кај ги ставија овие кај ги запустија.Дајте добар стрим попрво на ком ке гледам него да го слушам дибеков :yid:

Го чекам Кавај 18.5+, тој 10 на полувреме и во продолжение сите ации за Олдриџ. Оќемо Каваја Грег!! [emoji13][emoji38]

Ја би разбрал да имаат само еден играч во НБА па да се посерат со него, како Перо што беше кај нас, али овие се невозможни. Посамобендисан народ мислам дека не постои, онака убедливо на првата позиција. Ти ебам тоа мртваците умрени, фали уште Јаница Костелиќ да ја споменат во контекст на НБА

Daj kazete nekoja strana kaj sto ima kvalitetni strimovi sakam Miami - Houston da gi gledam od 00-00 h.

Какво куцање на Бредли....ауууу

Корвер во друштво на Џо Џонсон за најпреценти играчи!!

Оууу колку си грешка само. Еден од најпотценетите играчи е Корвер. Не мора ниту еден шут да има и пак ќе биди од огромно значење за екипата. Едноставно цела одбрана на противникот ја пореметува затоа што е огромна закана како шутер. Еден од играчите со најголема т.н. "гравитација" во цела лига.

Брату Кавај, фала на поштовање. :D

Брату Кавај, фала на поштовање. :D

Едвај :pos: Ја додржаа и со 5.5 хендикеп...(y)

Еден трејд на Бостон за центар од на Чендлер и Вајдсајд тип без разлика кој ке дадат од високите играчи и ке имаат комплетна екипа после 5 години.Смарт,Бредли,Краудер,Ли и дефанзивен центар топ 5 одбрана во лига би биле плус Томас и Турнер од клупа (y)

Оууу колку си грешка само. Еден од најпотценетите играчи е Корвер. Не мора ниту еден шут да има и пак ќе биди од огромно значење за екипата. Едноставно цела одбрана на противникот ја пореметува затоа што е огромна закана како шутер. Еден од играчите со најголема т.н. "гравитација" во цела лига.

ма каква закана .. денес веше 0/4 за 3 , се на се беше 3/9 FG . Вака ако продолжи и ќе го оставаат сам да шутира.

Море умрен коментатор ..дали голем фан на Селтикс дали 1 ја имал на добра пара. Како запна нема лесно да им биде на САС па нема да им биде... овие цело време водат , ќе даде една тројка Томас и свршува.
Едино беше у право што рече Данкан дека не требаше да ги изигра последните минути , 2 глупи фаули после и топка фрлена у бунар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom