- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.077
- Поени од реакции
- 1.617
Embiid ke bide glavna faca vo playoff so monstruozni partii, no Filadelfija nema da stignat daleku, ke ispadnat koga ke se sretnat so Baksi ili Boston.
I jas isto, samo nikogas ne sum igral fantasy taka da ke mi treba nekoja guidanceСледна сезона се приклучувам во лигата,а може и другите што пратат да се приклучат.
Може, само ептен е коцка зашо може да го изгубат и тој додатниот плеј ин дуел, особено ако ГСВ е таму. За Лејкерс подобро би било да не одат на Денвер ама не верувам дека би го презеле тој ризик намерно да изгубат.а да изгубат од Пеликанс па да идат од друга страна?
да го избегнат Денвер
Embiid ako igra vo plejof kako vo regularna Sixers osvojuvat..GOLEMO AKOEmbiid ke bide glavna faca vo playoff so monstruozni partii, no Filadelfija nema da stignat daleku, ke ispadnat koga ke se sretnat so Baksi ili Boston.
Какви Бакси друже ка брз воз ќе ги поминеме доколку составот е фул.Embiid ke bide glavna faca vo playoff so monstruozni partii, no Filadelfija nema da stignat daleku, ke ispadnat koga ke se sretnat so Baksi ili Boston.
Golden nema ni sakramento da go pomine..OKC-GSW 3-4. Овде субјективно ради Стеф, и Кер.
DENVER-LAKERS 4:1 Ќе го пратат во пензија Леброн.
TWOLVES-SUNS 2:4 Сунс ако се комплетни ќе ги исфрлат Вулфс без многу мака.
CLIPPERS-MAVS 3:4 Ќе биде епик окршај.
CELTICS-HEAT 4-1
KNICKS-SIXERS 2:4
BUCKS-PACERS 2:4 Ако се без гркот, тешко против ваквата игра на Пејсерс. Можно “изненадување” .
CAVS-MAGIC 2-4.
Во право си.За вакви моменти го донесоа Лилард.
Јас пак мислам дека две утакмици против Денвер ќе им бидат минимум. Игра Денвер тимски баскет, игра и Њујорк ама се работи за мечапи. Колку не можи Јокарата да го чува Дејвис толку и обратно, а за Леброн нема да има посекако решение пошто ем ќе биди свеж (почеток е) ем едноставно нема кој да го чува.Може, само ептен е коцка зашо може да го изгубат и тој додатниот плеј ин дуел, особено ако ГСВ е таму. За Лејкерс подобро би било да не одат на Денвер ама не верувам дека би го презеле тој ризик намерно да изгубат.
@Генерал
Знаеш дека сум за Лејкерс и дека би сакал све да утнам во врска со тој мечап ама мора некад и реален да се биде. Што ако АД има страшна сезона кога Денвер е многу подобар тимски, Лејкерс зависат од 2ца играчи и играта им е создадена за шутеви од дистанца а ќорав шутер немаат. Не глеам како ќе земат повеќе од една утакмица, евентуално две, дај боже да грешам и да ми се смеете сите овде.
Околу Никс, верувај од се срце сакам да ги истераат Филаделфија, ги поштувам јас Никс од многу одамна, ама реалноста е малце поинаква. Често пати сме имале екипи што во регуларен дел на сезона имаат играч со страшни бројки па во плеј оф слабоста на останатиот дел од тимот излегува на виделина. Голем проблем е што немаат асален чувар за Ембид, оној ластегаркана од прв тим на Никси многу брзо прави фаули, Робинсон или како и да беше, така да тука ќе е многу тенка работата. Страшен тим има Фила и не би се чудел да одат до крај ако останат здрави. За жал Брансон не може сам да ја победи Филаделфија, не е доволно.