- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.077
- Поени од реакции
- 1.619
Feniks izgleda ke spasat gaz, vodat na poluvreme 13 razlika a Pelikanite gubat so 17.
Ako se padnat ezerxiive so nuggets, i ako izgybi Denver, ovde javno vetyvam pivo so otvorena smetka vo Makedonija , ama ne se zezam so ova .Izgleda Lakers-Denver prva runda.. Revenge time?
Хехе баш си кул брате ..Го имав постирано порано на темава, првата епизода и си АПСОЛУТНО ВО ПРАВО.
Два прекрасни мозоци како гледаат на кошарката и како анализираат ситуации и игра. Буквално со сласт да седниш и да гледаш.
Колку што е Бронтије лигле на терен, толку е баскет IQ ѕверотиња.
Славев досега, ВТОРО МЕСТО БАБАААААААААА!!!!!!!!
Брате, не флопнаа за инает на она коментаторите на Арена - да им ебам то глата гумена нивна. СКРОЗ пристрасно коментирање за Чикаго. Нека им е.
АпчиХа во продолжени со клучно забивање и супер играње во одбрана, а Брансон и Харт уште малце па да ја ебеа, Тибодо кретенот треба да им црта акции каде висок играч во брзина на светлината ќе ја спушти кон некој од ниските. Вака со ниска петорка и бркотница по терен ќе ја ебат работата.
Ама ТРЕБА, од требање, морање до правење ехаааааа.
Знаеш, мислам дека имаме шанси против вас иако многу се засиливте. Ми влева доверба повредата и ван форма што е Ембиид + ќе мора да игра во плејинот за да поминат понатаму и се надевам тука дека против ѕверот ќе се носиме првите неколку наптревари за да влезиме барем со 3-1 шо ќе биди гаранција за поминување понатаму.
Доколку не заводиме со 2 разлика во серија со Ембиид, коски ми се тресат. Практично на истокот годинава само од Ембиид имам страв, другото сичкото ми е МЕХ.
Хартештајн и Мич треба да се на врвно ниво за да поминиме. Мич не брани шут од 3, нема шанси, Хартештајн е динамо ама знае во клучни натпревари да направи брзи лични грешки. Ќе биде многу тесно ама реални шанси имаме.
Е после тоа...
Кој и да дојди...
Ќидај батоооооооооо
Мислам дека не, прејаки се за Мајами оваа сезона - барем според мене.Хехе баш си кул брате ..
Ај дан се посере Фила со Мајами прво тука да видиме што и како дан отиде Фила на Бостон а Мајами на Никси..
Честитки на победата. Имаше јадење цело време, на крај одлучија резервите.Абе педери, никој да честита, да дојди на пиво да го почастам.
Прв пат играм сезонава НБА фантази воопшто, успеав да тепам во лигата.
Прегледај го приврзокот 413124
Со Лалаленд се бркавме буквално до последно коло само што џокерот кој го чував јас испадна покорисен, а цела сезона матер ми ебаа повреди на играчи и трејдав ко улав. Дури Ше беше повреден добри 4-5 натпревари отприлика, а откако се врати на голем дел непрепознатлив (бaр за фантази).
Тончи исто јако изигра се' до пред 2 недели мислам дека беше кога нешто ради повреди, нешто ради замени имаше пех и тука се одлепивме.
Се' на се' мене интересно ми беше како за прво искуство, до вгодина памет да не трејдам толку, околу 1400 минус поени од трејдање имам.
Во однос на Плеј-ин и Плеј-оф после, шемата е оваа:
Прегледај го приврзокот 413125
Дежа ву Кингс вс Вориорс, пак треба ГСВ да оди понатаму.
Лејкерси ке ги свиткаат Пеликаните (барем треба ако АД не го боли косата).
Булси подобри од Јастребите, мада ќе е тесно.
Фила подобра од Мајами.
Е после иди интересното, јас вака гледам на прва рунда:
OKC-GSW 3-4 (ќе зависи во многу од Клеј)
DENVER-LAKERS 4-3
TWOLVES-SUNS 4-2 *(едино Букер на секој по 60 ако дава, инаку немаат одбрана)
CLIPPERS-MAVS - - само овде немам резултат и не давам предност на никого. Преизедначени. Мала предност кошаркарска на Клиперс, а заради Лука силно ќе навивам за Мавс.
CELTICS-BULLS 4-2 Булси ќе поминат во дуел со Мајами претходно.
KNICKS-SIXERS 4-3 Ембиид ако не игра 1 натпревар тогаш 4-2
BUCKS-PACERS 4-3 *слаба е Индијана на надворешни позиции
CAVS-MAGIC 4-2 Прво искуство на Орландо, а Кавси не се за потценување ич.
Треба да се собериме едно 15 барем, не има на темава толку што пратиме. Со 15-20 ќе биди преинтересна лига.Честитки на победата. Имаше јадење цело време, на крај одлучија резервите.
Ко за првпат и јас изгурав ок сезона. Се надевам наредна ќе бидеме во поголем број.
Следна сезона се приклучувам во лигата,а може и другите што пратат да се приклучат.Треба да се собериме едно 15 барем, не има на темава толку што пратиме. Со 15-20 ќе биди преинтересна лига.