Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
коа пратев NBA пред едно 25-30 години, навивав за Милвоки, ама Њу Јорк ми беа омилени ради Пет Јуинг (тоа време глумеше и во Егзорцист чинам, некаков ангел на смртта or somethin). Купив кондуктерки ради него, па коа ги дична и напраи своја фирма сакав да ги купам и другите али од икс причини не ги купив и се каев. Да, ги имаше тогаш (касни 80-ти, рани 90-ти) и кај нас (доаѓаа со баскет привезоче) на Јуинг новите патики. Мој другар ги купи, али не и ја.Го имав постирано порано на темава, првата епизода и си АПСОЛУТНО ВО ПРАВО.
Два прекрасни мозоци како гледаат на кошарката и како анализираат ситуации и игра. Буквално со сласт да седниш и да гледаш.
Колку што е Бронтије лигле на терен, толку е баскет IQ ѕверотиња.
Славев досега, ВТОРО МЕСТО БАБАААААААААА!!!!!!!!
Брате, не флопнаа за инает на она коментаторите на Арена - да им ебам то глата гумена нивна. СКРОЗ пристрасно коментирање за Чикаго. Нека им е.
АпчиХа во продолжени со клучно забивање и супер играње во одбрана, а Брансон и Харт уште малце па да ја ебеа, Тибодо кретенот треба да им црта акции каде висок играч во брзина на светлината ќе ја спушти кон некој од ниските. Вака со ниска петорка и бркотница по терен ќе ја ебат работата.
Ама ТРЕБА, од требање, морање до правење ехаааааа.
Знаеш, мислам дека имаме шанси против вас иако многу се засиливте. Ми влева доверба повредата и ван форма што е Ембиид + ќе мора да игра во плејинот за да поминат понатаму и се надевам тука дека против ѕверот ќе се носиме првите неколку наптревари за да влезиме барем со 3-1 шо ќе биди гаранција за поминување понатаму.
Доколку не заводиме со 2 разлика во серија со Ембиид, коски ми се тресат. Практично на истокот годинава само од Ембиид имам страв, другото сичкото ми е МЕХ.
Хартештајн и Мич треба да се на врвно ниво за да поминиме. Мич не брани шут од 3, нема шанси, Хартештајн е динамо ама знае во клучни натпревари да направи брзи лични грешки. Ќе биде многу тесно ама реални шанси имаме.
Е после тоа...
Кој и да дојди...
Ќидај батоооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
Дали Бостон конечно ќе стигнат до врвот на Нба оваа сезона?
Ги гледав договорите на играчите оваа група има уште 2-3 сезони заедно да игра,сакам да успеат но некако Татум и Џејлен не знам дали го имаат тоа.
Бостон ми се пред Милвоки и Филаделфија.
Милвоки си се закопаа сами со Док полош потег неможеа.Има ли информација до кога гркот е аут,сигурно ја пропушта прва серија од плеј оф.
Озбилно прашуваш зашто Јувентус од НБА ќе помине плеј инА зашо сите ги рачунате Лејкерс за пројдени у плеј ин?
Фаца е. Башка што е заштитно лице на State Farm Insurance, глумеше во Џон Вик 2...
Бобан е легенда 9 сезони во НБА во просек по 10-тина минути во игра 30 милиони на сметка го живее Американскиот сон.
Тоа бе не ми е јасно. Првиот пост на темава после искачањето на плеј-оф паровите е Демвер - Лејкерс. А по медиумите е далеку пострашно. Оној Ник Рајт пола саат збореше за тоа под кои услови Лејкерс би ги поминале Денвер. Никој нигде не ни спомиња уопште дека има утакмица пред тоа со Пеликанс.А зашо сите ги рачунате Лејкерс за пројдени у плеј ин?
Џабе кога е циглар.Озбилно прашуваш зашто Јувентус од НБА ќе помине плеј ин
Леброн ќе има просек 15 слободни на утакмица.
Ја прво мислев прошле директ у плеј оф, после викам чекај бе пак да проверам знам немаа шанси...Тоа бе не ми е јасно. Првиот пост на темава после искачањето на плеј-оф паровите е Демвер - Лејкерс. А по медиумите е далеку пострашно. Оној Ник Рајт пола саат збореше за тоа под кои услови Лејкерс би ги поминале Денвер. Никој нигде не ни спомиња уопште дека има утакмица пред тоа со Пеликанс.
Не знам, толку ли е тоа готова работа?
Бобан е легенда 9 сезони во НБА во просек по 10-тина минути во игра 30 милиони на сметка го живее Американскиот сон.
а да изгубат од Пеликанс па да идат од друга страна?А да, не гледам како Лејкерс би ги добиле Денвер на 4 добиени.![]()
Ако оваа не земат титула, после вака доминанта сезона време ќе е еден од двоецот Тејтум - Браун да си бара нова средина.Дали Бостон конечно ќе стигнат до врвот на Нба оваа сезона?
Ги гледав договорите на играчите оваа група има уште 2-3 сезони заедно да игра,сакам да успеат но некако Татум и Џејлен не знам дали го имаат тоа.
Бостон ми се пред Милвоки и Филаделфија.
Значи ги фати почетоците на Реј Ален во НБА (иако малце покасно беше тоа)коа пратев NBA пред едно 25-30 години, навивав за Милвоки, ама Њу Јорк ми беа омилени ради Пет Јуинг (тоа време глумеше и во Егзорцист чинам, некаков ангел на смртта or somethin). Купив кондуктерки ради него, па коа ги дична и напраи своја фирма сакав да ги купам и другите али од икс причини не ги купив и се каев. Да, ги имаше тогаш (касни 80-ти, рани 90-ти) и кај нас (доаѓаа со баскет привезоче) на Јуинг новите патики. Мој другар ги купи, али не и ја.
![]()