Blake Griffin i oficijalno vo penzija
После Винс Картер најверојатно еден од најатрактивните данкери последни 20 години.
Штета шо лоб сити не им донесе титула него, на пол и на деандре, страшно трио беа.
Замисли свињата да не фукаше толку и малце да ослабеше за ко ќе слета да не ги преебва вака глуждојте. Оти еднаш, два пати ќе се погоди некогаш потешка повреда и толку од кариерата.
Предоминантен бил додека да излези од игра, дотогаш очигледно и се држеле во натпревар.
За ГСВ шо да речам, ТУГА. Спомнав таму дека Клеј ќе биди клучот и се понадевав дека последните 20 утакмици од сезоната најавија оти и во ПО ќе си биди стариот спот ап шутер ама нажалост ништо.
Трејдај Дрејмонд обавезно, трејдај и Клеј, донеси некој бек шо можи да игра одбрана и напад и барај или добар центар или 2 бекап центри ветерани инаку ништо од годините на Клеј, ќе ги прееби уште 3-4 и ќе ја заврши кариерата без уште еден прстен, а ако има играч кој заслужил 5 од поновата историја тогаш то е сигурно Кари.
@Генерал -е вежи се полеќемо
Батулееееееееееее, леле каква серија ќе биди еј.
Отсега се спремам, прво сабота кон недела на полноќ првата утакмица, па недела грчење цел ден одмарање и вечерта Далас е во ран термин и таму навивање со сета сила.
После вторник кон среда, то ќе биди малце проблем кај мене оти среда имам катаљон обврски ама видеќемо, таа можи и ќе ја скокнам.
Следната, идниот петок во 1:30 ви идиме на гостински терен по победа

ќе се гледа обавезно
Па одма недела во 7 вечерта, убајниииииииииииииииииииииии.
Така да овде ќе бидам дежурен на темава, ако сакате навивајте со мене ако не кој ве врти хаахахаха.
Конечно имаме шанса за финале, море и за титула има да се гледа и да се навива со сите сили.
Се надевам нема да ме преселат комшиите или полиција