- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544

За овој најдобро затоплување е на дрва
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема ни англиски добар, без превод се гледашеДруже некој друг превод освен англиски?
дали прекинува со дување внатрешната кога ќе ја постигне Т или продолжува да го врти истиот воздух дур не се уклучи пак надворешната ?Имам Грее Бее 3.5Кw од летово, и засега супер лади и грее. Не знам колку точно троши струја ама сигурно троши многу помалку него ли панел од 2-3Кw a топли дефинитивно подобро. Ќе видам како и дали ќе работи кога температурите ќе паднат под нулата.
Некој?Колку минимум степени треба да вади клима GREE LOMO ECO GWH12QB-K3DNC4D на издув? Со мерач за температура ми покажува 43 степени на издув дали толку е нормално или повеќе треба да вади.
Колку треба да е минимум цревото од надворешната едниница до внатрешната?
Kolku T dava na izduv zavisi od zadadenata T a i od vnatresnata T, so 23 i 28 zadadena nema da dava ista T na izduv. A isto i so ista zadadena nema da dava ista Tna izduv ako vnatresnata e 10C ili 20C.Некој?
дали прекинува со дување внатрешната кога ќе ја постигне Т или продолжува да го врти истиот воздух дур не се уклучи пак надворешната ?
инаку Ла Ла Ленд идиотиве нема да го емитуваат,
Едно прашање можеби не е најекономично греење но да ми препорачите добар котел за на струја (име од производител не продавач).
За котел на струја најдобро мајсторот кој ти монтира радијатори и цевки да ти направи и едно котле на струја. Барем тоа е лесно а и најефтино ќе поминеш.Едно прашање можеби не е најекономично греење но да ми препорачите добар котел за на струја (име од производител не продавач).
За котел на струја најдобро мајсторот кој ти монтира радијатори и цевки да ти направи и едно котле на струја. Барем тоа е лесно а и најефтино ќе поминеш.