N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Збогум НЦИС, забавно беше додека бевте сите, од наредна сезона се ќе биде срање.

Нека го скинат бар, нека не биде она шанска серија bye bye.

Штетаза ова, закон карактер.
Сеа ќе биде МcLeaver. :D

AdiBPrO.jpg

Глупо е вака некако на сред сезона да дознаеш дека напушта, за финалето ќе имаш некоја претстава какво ќе биде, или ли ќе го рокнат или ќе има некоја срцепарајуча разделба... не е тоа тоа.

Интересна епизодава, можно е да се прави подлога оваа Пејџ шо сега се појави да влета место Ентони од следната сезона.
И глеам некој спомнал претходно,ич не се тревожете, нема шанси да го скинат Тони.Најверојатно ќе добие свој тим ко што имаше понуда пред некоја сезона.

Нека терат. И на NCIS LA и дозволиа 8ма сезона, а ја неам поима што се дешава у 6тата.
Ќе мора да ги догледам... Ама пошо DiNozzo ќе си оди, ќе падне рејтингот, дефинитивно.

Интересна епизодава, можно е да се прави подлога оваа Пејџ шо сега се појави да влета место Ентони од следната сезона.
И глеам некој спомнал претходно,ич не се тревожете, нема шанси да го скинат Тони.Најверојатно ќе добие свој тим ко што имаше понуда пред некоја сезона.

Како што читав на The Independent, сам ќе се откаже бидејќи ќе зезне работа ептен нешто ќе ја заглави во последната епизода. Ќе биде принуден сам да напушти. А после во наредната сезона екипата на Гибс ќе почнат да средуваат тоа он што го зезнал. На негово место ќе дојде нов лик, самохран татко, и да, Зива, што мене лично уште на почетокот не ми се свиѓаше кога дојде место Кејт. Мада ни ликот на Кејт не беше нешто. Оваа Бишоп ми е супер. Интересен лик.
Мислам дека нема да има пукање, убивање, едноставно ликот на Тони не е лик кој филмските продуценти би го направиле мртов.

Криво ми е, беше флека на свој начин. Харизматичен лик. Мораат да најдат некој асален, да ја пополни таа празнина на Тони, иначе рејтингот сигурно ќе почне да им паѓа.

Како што читав на The Independent, сам ќе се откаже бидејќи ќе зезне работа ептен нешто ќе ја заглави во последната епизода. Ќе биде принуден сам да напушти. А после во наредната сезона екипата на Гибс ќе почнат да средуваат тоа он што го зезнал. На негово место ќе дојде нов лик, самохран татко, и да, Зива, што мене лично уште на почетокот не ми се свиѓаше кога дојде место Кејт. Мада ни ликот на Кејт не беше нешто. Оваа Бишоп ми е супер. Интересен лик.
Мислам дека нема да има пукање, убивање, едноставно ликот на Тони не е лик кој филмските продуценти би го направиле мртов.

Криво ми е, беше флека на свој начин. Харизматичен лик. Мораат да најдат некој асален, да ја пополни таа празнина на Тони, иначе рејтингот сигурно ќе почне да им паѓа.
Читнав нешо, за кастинг и остало, ама се се шпекулации ,нишо нема конкретно.
Прав си само дека ептен на харизма ќе се загуби , дека неговиот лик даваше ептен шмек на серијата.

Нешто прочитав дека новиот лик ќе се вика Clayton, афро-американец. Да е некоја флека ко Chris Tucker, би било добро. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom