Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи буквално од цел свет бркаат криминаци. Израелци, Руси, Французи, еве сега Британец...па беа во Мексико со картелот. Абе еднаш овој главниот криминалец на сезоната за кого што е финалето да беше од Америка, онака, ко за промена само.
Заборавив на тој со Мајк скроз...Од почетокот, само прва сезона ич не ми текнува што се случуваше, после беше Ари, па дојде Зива, па со Жабецот се бркаа некое време...Мислам дека грешиш, не знам колку ги имаш пратено сезоните уназад. Во 8мата сезона го бркаа тој серискиот убиец port-to-port killer што го уби Мајк Френкс. Во 9тата сезона го бркаа ликот што ја дигна цела зграда на НЦИС во ваздух. Не ми текнува баш на другите завршници, одамна ги неам гледано постарите сезони. Ама има сигурно повеќе од овие две.
Ари прв пат мислам дека се појави во 2рата сезона, кога упадна во мртовечницата, во финалето на втората сезона ја уби Кејтлин а веќе на почетокот на третата Зива го уби него во подрумот на Гибс колку што се сеќавам. Мене највише ми се избришани од меморија 5,6 и 7мата сезона. Кога ја убија директорката Шепард и кога дојде Лион на нејзино место. Тие три сезони ми се ептен мутни, и баш не се сеќавам што точно се случуваше.Заборавив на тој со Мајк скроз...Од почетокот, само прва сезона ич не ми текнува што се случуваше, после беше Ари, па дојде Зива, па со Жабецот се бркаа некое време...
Втора сезона умира Кејт, тоа да, ама нз дали одма го убија Ари во трета.Ари прв пат мислам дека се појави во 2рата сезона, кога упадна во мртовечницата, во финалето на втората сезона ја уби Кејтлин а веќе на почетокот на третата Зива го уби него во подрумот на Гибс колку што се сеќавам. Мене највише ми се избришани од меморија 5,6 и 7мата сезона. Кога ја убија директорката Шепард и кога дојде Лион на нејзино место. Тие три сезони ми се ептен мутни, и баш не се сеќавам што точно се случуваше.
Втора сезона умира Кејт, тоа да, ама нз дали одма го убија Ари во трета.
Шепард нели умре во тоа како кафуле шо беше in the middle of nowhere и ако не се лажам тоа беше шеста сезона, а пета беше со Жабецот, кога Тони беше на тајна задача да се доближи до него, преку докторкава шо се појави во последнава сезона која му беше ќерка. Барем мислам дека беше таму, ме мрзи да барам по имдб и да читам.
Да ми текнува, Гибс со снајпер кога го рокна тој терористот на бродот. А за Шепард таа сезона 5 или 6 скроз ми е во магла буквално ништо не се сеќавам. Ќе прочитам по имдб.4-тата беше со ЛеГрануиле( како и да беше), додека Шепард мислам умре у 5-та на крај. 6-ката последните неколку беа со најава за NCIS LA, додека крајот неам појма за што беше точно. Можно е да беше кога Зива е киднапирана, па овие продолжуваат да ја бараат низ Блиски Исток.
Со оглед на тоа што е „Police Procedural“, слабо ми се низ меморија овие видови на серии.