N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Жан Беноа :love:

ncis-tony-jeanne-kiss.jpg

pls be back

pls be back

pls be back

pls be back

Доста дупењето со Зива. Тоa не бива. Супер беше Тони ДиНардо.

И напуштам ја темата до season finale, и ќе ја симнам цела сезона. :D

Немаше фаца да ја глуми таа улога.И кеитлин и зива и нивниот однос со тони беше врвот.Ја изгледав прва сезона викендов и сфатив дека нема допирна точка серијата со ова денес.Премногу го тупат овие 2 сезони.

Кеjт многу тупеше со моралот, дури одбивна стана на краj

Да ама имаше муабет со тони и мекги , оваа немаше никакви емоции.Уплашено гулабче прибрано дома и превоспитано.Е така се понашаше.Абе жена ко жена, затоа зива највише ја сакавме пошо беше растена ко муж

Да ама имаше муабет со тони и мекги , оваа немаше никакви емоции.Уплашено гулабче прибрано дома и превоспитано.Е така се понашаше.Абе жена ко жена, затоа зива највише ја сакавме пошо беше растена ко муж
Имаше хемија со Зива многу, ептен се вклопи во тимот, и плус бедес, со ножеви, со вратови кршење со ово со оно.
Во ретроспектива, Бишоп секогаш ќе ми биде асоцијација за глупите сцени со Џејк кај што се караат дали да си кажат need-to-know информации, или кога им дрви во скуад рум каков и бил бракот. Никој нема да ја памти по некој квалитет што ја диференцира од другиве или по некоја жестока сцена на терен.
Многу мех лик е во серија со толку уникатни карактери.

Последно уредено:
У пизду матер со Бишоп и Џејк веќе, аман!
Досадна епизода, проблемите на Бишоп беа у прв план.

Сезонава е ужас, освен една епизода мислам дека беше добра.Ми се сере од овие фамилијарни епизоди.Боље џејк да умреше у тоа нападот и тоа е тоа.

На AXN гледам одвреме навреме епизоди, и имаше една во која некој си ја имаше убиено жената. И на крај ко го фатија, од Гибс репликата беше ѕверска: "If you have problems with your wife, you divorce her, not kill her." :D

Heartbreaking news for NCIS fans. After 13 seasons, fan-favorite Michael Weatherly is leaving the series

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

На маjка ви во пичка! Црнци во газ да ви го чукаат до смрт!
Курви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom