Metallica

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Имаш подршка од мене токму така постов си е на место :):):):)
:tapp: постот ич не е на место а ако споредуваме рап со метал рапот SUCKS во секој поглед, за да спречам офтопик мислења дека јас си го бранам металот ке кажам дека јас не слушам метал Punk слушам

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А ти инаку ги сакаш бендовиве по убавина?Кој колку е поубав толку е подобар изгледа.
И да,може според некоја твоја логика се шутраци,ама тоа не значи дека не прават(правеле според мене,ама ај...) добра музика.
Ама уствари се беше ствар укуса :smir:
Тоа што се шутраци и што се грди не значи дека не прават добра музика.Никој не спомна дека не прават добра музика, само кажав дека се грди и дека се шутраци...разбираш ? ...
...
Ај прочитај уште еднаш погоре ...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Вкусот значи дека или ќе ги слушаш или не, фактите кажуваат дека Металика се незаменлива икона во металот. Ти зборуваш на празно, бидејќи тие се ѕверовите на металот, го донесоа на друго ниво, го раширија и прославија насекаде.

Металика се легенди, со култни албуми кои не се тргаат од плејлиста никогаш.

И те молам, наместо да се изнасмееш кажи која група би ја заменила Металика во треш/хеви металот?
Како прво и основно, немој да ме сватиш погрешно но дали ти го разбираш значењето на зборовите во насловот на темата ???
Разбираш дека мојот пост е лично мое мислење ?

Второ, нема потреба некој да ја замени Металика, за да ја замени некој таа треба да е на прво место - а тоа место му припаѓа на IRON MAIDEN !!!
:helou:

Член од
26 април 2007
Мислења
73
Поени од реакции
3
Metallica za mene se megju najdobrite bendovi :)
a za rapot iam samo ova
RAP- RETARD ATTEMPT OF POETRY xD hhhh

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Mislam deka nema tema konkretno za niv pa zatoa otvoriv...
Inaku da ne bea Metallica, mislam deka nikogas nemase da doznaam sto muzika e metalot. Prv pat slusnav metal vo 3 oddelenie, eden pogolem drugar mi dade CD od Metallica ( Millenium Collection) i prvata pesna koja sto ja slusnav bese One (ne mi se dopadna) na CDto ja imase i Nothing Else Matters koja mi se dopadna i poradi taa pesna go slusav celo CD. Po nekoe vreme mu go dadov CDto na eden drugar, mu se dopadna i go kupivme albumot Master Of Puppets (seuste go cuvam toa CD) i pocnav masovno da gi slusam, ne postoese druga muzika (metal) za mene osven Metallica. Po nekoja godina razbrav za site pravci vo metalot, pocnav da slusam i black i taka stignav do toa sto sum, metalec :vozbud::baeh:
Inaku poentata mi bese da dadete mislenje za Metallica, dali gi slusate, sto mislite za bendot i slicno.
Na forumov sum edvaj eden mesec i ova mi e prva tema pa bas sakam da vidam sto ke izleze od ova :)
:helou:
brat nema da ti se veruva ama isto kao ti so napisa sve ova isto taka i ja pocnav metal da slusam.:vozbud::vozbud::vozbud:
A metalika zverovi se:zver::zver::zver:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Металика е можеби еден од најдобрите бендови што постоеле до сега.
Музиката што ја правеа во 80-те и почетокот на 90-те е антологија и нешто што ќе трае вечно.

П.С Последниот албум им беше за никаде, да видиме како ќе се покажат со новиот

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Па новиот го има за даунлоад пред више од 2 недели !

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Па новиот го има за даунлоад пред више од 2 недели !
Па знам дека го има сакав да кажам дека треба време да се чујат песните убаво, да се даде оценка па и да се види како ќе се продаде :)

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Добро бе што си ти, малоумен? Како можеш да спомињаш рап дека е музика кога у рапот НЕМА музика, него еден-два бита што се повтараат 1000 пати. У рапот уметноста е рецитирањето, музиката ја нема!!! Како можеш уопште да проценуваш кога не си ни слушнал? Ја бар порано слушав рап, го поштувам и не потценувам ниеден правец у музиката, зашто е различна секоја музика за секого. А ти, што си чул преку сила 10 рок песни, минус две метал песни и којзнае колку помалку песни од стиловите што се поврзани со овие, најде да изметариш тука дека тоа е ѓубре?? Е па у курац и со тебе и со сите ''гето'' момци нафурани као шо си ти.!.

Kajgana Shop

На врв Bottom