- Член од
- 9 февруари 2008
- Мислења
- 542
- Поени од реакции
- 15
па добри се ..посебно им ја сакам nothing else matters
Моето мислење дека Металика се шутраци не значи дека немам појма од музика.Ти мислиш дека се незаменливи, јас би ти се изнасмеал сега - но сепак се работи за вкус, капираш? Затоа мај бегинерс, тинк енд пост.Ако се Металика шутраци тогаш ти немаш појма од музика:uvo:.извини али така е.Јас ги слушав пред 3 4 год и стварно се незаменливи:music3:.Легенди.Инаку го обожавам Џејмс Хетфилд а за Кирк да не зборам.Закон.
А ти инаку ги сакаш бендовиве по убавина?Кој колку е поубав толку е подобар изгледа.
Вкусот значи дека или ќе ги слушаш или не, фактите кажуваат дека Металика се незаменлива икона во металот. Ти зборуваш на празно, бидејќи тие се ѕверовите на металот, го донесоа на друго ниво, го раширија и прославија насекаде.Моето мислење дека Металика се шутраци не значи дека немам појма од музика.Ти мислиш дека се незаменливи, јас би ти се изнасмеал сега - но сепак се работи за вкус, капираш? Затоа мај бегинерс, тинк енд пост.
Поз
не знам зш ама мене ич не ми се свиѓа таа музика...
Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Абе брате ти работит сетилото за слух тебе?Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Да бе, рапот музика е... Сите рапери ако знаат да свират барем еден музички инструмент и ако има барем неколку рапери со распон на вокал од 3-4 октави, тогаш рапот може да спаѓа под музика.Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Eve zosto propagja planetava...Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika