ti djabe sto zivees, ako vo rockot i metalot nema umetnost ne znam kade ima. poubo da slusase folk barem ke recev slusas muzika. a ti si slusal raperski gluposti kade sto se tresaat obicni muabeti. pred da gi zemas usta METALLICA ili drugite legendi treba da ja izmies ustata 100 godini so domestos.Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
фак. зошто го гледм ова по месец и кусур откако е напишано ?!Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Се гледа дека си генерација со брат ми. Само некои незрели како вас можат рапот да го стават у категорија музика. Ке можеш ли ти да ми објасниш шо е уствари темата на рап "музиката"(коли, пари, кучки...)Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Точно..Диабло = Бот :pos2::pos2:Luge ostajte go taj Diablo_mkd.....gledate deka e dojden samo da provocira za nisto dr....obicna nesvesna raja koja ja ima nasekade okolu vas neli????
Metallica-band so kvaliteten zvuk,band so svoj stil glavno baziran na mokni rifovi i mutni sola bi rekol....hehe.....majka na trashot!!!!!!! pozz
ic nemav namera da se smeam vo ova vreme, ama tvojot post me natera da se nasmeam. rap bilo muzika. togas mmmuuuuto na kravite e simfoniski orkestar. metal nema stil a rap ima stil. hahahaha. ti izgleda zivees nekade mnogu daleku od zemjinata topka. da mnogu pouka ima vo rap. se zboruva samo za oruzje, droga, krazba, pcuenje, incest, mafii i slicni `pouki`. bez da znaes ne glupiraj za metalot. METAL RULES \m/pa rap ako ne e muzika i umetnost nz sto e!!! za mene metal ne e nis posebno rap barem ima stil, harmonija i umetnost [samite rimi ja pravat muzikata] i barem ima nekoja pouka vo tekstovite [zboruvam za underground] a ovie komerijali se cisto sranje...barem toj sto slusa-znae mn dobro:smir::helou: