Божино
4815162342
@Тие шо вела дека не можи Смоуки преку оградата... Кејт со обична скала ја прерипа, не знам дали ви текнува 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи од тоа како ги перцепирате работите, некој сметаат дека Дејвид Линч е гомно и дека нема благе везе, ја па го сметам за генијалец.
Не сакам да навлегувам во тие дебати, сеедно ми е што останатите мислат за серијава, уште по трета сезона самите режисери имаа изјавено дека сите работи нема да добијат одговор ( само што тогаш скоро никој не ги свати сериозно ), таа филозофија бар мене ми се свиѓа, зашто како што реков така е и во реалноста, едноставно е, некои работи ние како обични смртници не можеме да ги објасниме, за некои работи едноставно никогаш нема ни да добиеме одговор, затоа и беше дадена споредба со Star Wars од еден од овие продуценти, и да, затоа и очекував ваков расплет во врска со разрешувањето на мистериите, бар јас.
А и заборавате дека штрајкот на сценаристите чинам тој период ги искина, ко и многу други серии, 24 не се ни емитувашее таа година, а Призон Брејк у трета сезона беа катастрофа и се им тргна наопачки, нека ви текне само на аматерското бегство од затворот у Панама, уште од тогаш за очекување беше дека остатокот од серијата ке биде тиња а крајот повраќаница.
14 more minutes of island epilogue on dvd.
http://uk.eonline.com/uberblog/watc...m_medium=rssfeeds&utm_campaign=rss_topstories
Значит лажат авторите дека од почетокот го зналеле крајот.Дури сега на крајов гледаме дека не знаеле кај тераат цело време.Еднаш накај ДАРМА,после накај time travel,па накај статуи и храмови, и на крај у три лепе пм.Има едно интересно тврдење, не знам колку точно, што вика дека серијата била многу рационално замислена со одредени мистерии кои подоцна требало да се разрешат. Имено, било замислено едноставно на овој остров со специфични карактеристики, да има одредена негативна групација, Драма Иницијатива, која во 70-тите години врши одредени експерименти. Меѓу нив и оние со копчето (психолошки експеримент), поларната мечка и облакот од чад. Во еден момент се случува инцидент и работите тргнуваат по лошо, меѓу другото и облакот од чад се ослободува итн...
Значи се фино и се може научно да се објасни и евентуално по некое време да се стави под контрола. Само што фановите почнале да ги дешифрираат овие работи, па авторите го свртеа правецот на приказната и влегоа во работи кои на крај ќе се покажат претешки за било какво објаснување. Што исто така не е голем проблем. Проблемот е што сега имаме остатоци од работите кои ги почнаа кои никако не се поклопуваат со прикзната која пробаа да ни ја продадат.
Се разбира. Уште 14 минути во кои Хуго и Бен ќе акале по островот и во иднината ќе го сретенеле Волт. Колку да не подзамачкаат за фактот дека Волт беше важен... После нека снимат и едно пола саат како Волт го сретнува Арон и започнува нова пресметка за островот... Ајмо тазе ДВД...
@Тие шо вела дека не можи Смоуки преку оградата... Кејт со обична скала ја прерипа, не знам дали ви текнува![]()
Ми заличе на свемирски брод, па оттаму таа светлина за која што прашува ФараонИ таа статуата, на некој елиен.
Иначе убаво објаснување, 300 на саат.
После финалето ја мразам серијава најмногу на свет, џабе изгубено време и интернет трансфер. Напушени ли биле кога пишувале или што? Мислам, крајно ретардирано! А викаа дека сигурно нема да е чистилиште или шо и да е. А тероијата со вселенски брод срушен под вода кој предизвикал ерупција и направил остров во кој останало срцето на бродот (светлината) и Џејкоб и брат му се вонземјани и сенешто е многу подбра од ова што ни го сервираа тие.
После финалето рејтингот од 9 и го намалив на 1 www.tv.com