Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си го прашам што ќе даде пензионерот Капоте такви голови против Полска. Полска според мене се поквалитетна репрезентација од Германија. Ми беа скриен фаворит во група, така да изненадување ми е што кикснаа со Гермнија. На 2.40 ќе го изиграм па ако сака и 10 разлика нека изгубат после.

Кога можеше против Германија, незнам зошто не би можел против Полска.

Кога можеше против Германија, незнам зошто не би можел против Полска.

Против Германија беше 1.60 за Германија, против Полска е 2.30 за Полска. Не дека не можат, секој може против секого ако така гледаш, ама мене коефициентов ми има голема вредност ради тоа што го пишав погоре. Може и со некој хендикеп дури да се изигра со помал коефициент.

02:00 St.Louis Blues vs Nashville Predators

Сент Луис ќе играат прв пат после All Star Game.
Имаат седум победи од последните осум.
Немаат повреди.
На голот ќе биде Елиот GAA 1.86

Нешвил се позитивно изненадување оваа сезона.
Второ место се со седум победи од последните десет.
Повреден првиот голман Рине GAA 1.96

Сент Луис се трето место, одма под Нешвил и во западната конференција и во централната дивизија.
Моментално се во далеку подобра форма од Нешвил.
Нешвил се во мал пад на формата.
Последната утакмица меѓу нив беше на 24.12.2014 во која победи Нешвил 3-2, заслужена победа.
Ама тогаш го земаа залетот, беа многу јаки а и го имаа Рине на голот со GAA 1.96.
Изгледа ќе бране Хутон за Нешвил со GAA 2.87 и мислам дека голманите ќе имаат голема улога.
Одсекогаш голманите имале голема улога ама вечер GAA 1.86 против GAA 2.87.
На Сент Луис оваа му е последна дома па после имаат неколку road games.

Сент Луис

Од оваа нема посигурна вечер.

Немој подобро, штом ја поминаа Германија и сега вкрстуваат со Полска ќе играат финале, уште пред 10ина дена читав на еден српски сајт анализа во која пишуваше дек Катар овде мора до медал, си викам каде бе Катар ќе освои медал на светско ракомет, и види до кај стигнаа, да играа против Франција/Шпанија полуфинале може и ќе се задоволеа со бронза, вака мислам дека одат во финале, точно е тоа што го велиш дека има вредност коеф на Полска, ама џабе, ќе помогнат судиите малце на почеток, ќе свирнат неколку исклучувања за Полска, неколку пробивања, ке им дадат отскочна даска на Катар и после ќе биде се полесно
Те разбирам брат, одма и јас помислив на сево ова, ама 2.40 за мене има вредност, па сеа и да заебе нема да ми е криво. Ќе ти ебам и Катар и се, ама 2.40 за Полска ептен ме влече.

Како да се логирам на bet365 од Бугарија ,знае некој ?
Пошо блокирани се бетинг сајтовите.

Доста бе утакмици за задутре... денес има ли некој предлог ? Тапа понуда ама едно даблче да се врзе....

Те разбирам брат, одма и јас помислив на сево ова, ама 2.40 за мене има вредност, па сеа и да заебе нема да ми е криво. Ќе ти ебам и Катар и се, ама 2.40 за Полска ептен ме влече.
Јас ги бркав да изгубат со Австрија на лист онака чисто заради коеф на Австрија кој беше 4.00, вчера ги стегнав да изгубат на појака уплата заедно со Франција да победи, џабе не оди со сила, штом се паднаа со Полска скоро сум сигурен дека ќе играат финале, да беа против Франција или Шпанија малце потешко ама вака мислам дека ќе поминат, не може, ракометот ти е спорт каде судиите може многу да влијаат на играта и на резултатот, Полјаците се доста агресивни во одбрана, ќе им свирнат неколку исклучувања, ќе им свирнат неколку пробивања во напад и ете ти, ќе направи Катар разлика и џабе ти е после, ти кажав на многу сајтови имаше анализи дека фрлиле големи пари Катарците за да освојат медал овде, дека имало и некакво договори со светската ракометна федерација, јас искрено не верувам во такво нешто, ама еве ги во полуфинале се, штом наидоа на Полска мислам дека нема да се задоволат со бронза, Франција и Шпанија имаат поголем авторитет и влијание во светскиот ракомет и ќе беше потешко да има гурање од судиите ама вака едно 80% сум сигурен дека Катар ќе игра финале, што за мене е поразителен факт за ракометот и голем минус

Јас ги бркав да изгубат со Австрија на лист онака чисто заради коеф на Австрија кој беше 4.00, вчера ги стегнав да изгубат на појака уплата заедно со Франција да победи, џабе не оди со сила, штом се паднаа со Полска скоро сум сигурен дека ќе играат финале, да беа против Франција или Шпанија малце потешко ама вака мислам дека ќе поминат, не може, ракометот ти е спорт каде судиите може многу да влијаат на играта и на резултатот, Полјаците се доста агресивни во одбрана, ќе им свирнат неколку исклучувања, ќе им свирнат неколку пробивања во напад и ете ти, ќе направи Катар разлика и џабе ти е после, ти кажав на многу сајтови имаше анализи дека фрлиле големи пари Катарците за да освојат медал овде, дека имало и некакво договори со светската ракометна федерација, јас искрено не верувам во такво нешто, ама еве ги во полуфинале се, штом наидоа на Полска мислам дека нема да се задоволат со бронза, Франција и Шпанија имаат поголем авторитет и влијание во светскиот ракомет и ќе беше потешко да има гурање од судиите ама вака едно 80% сум сигурен дека Катар ќе игра финале, што за мене е поразителен факт за ракометот и голем минус
во секоја друга прилика би победила Полска, ама со ова што ти го кажа доволно е човек да се подразмисли и да си рече чекај бе човекот е во право, кај што има сила нема правдина...[DOUBLEPOST=1422544890][/DOUBLEPOST]
02:00 St.Louis Blues vs Nashville Predators

Сент Луис ќе играат прв пат после All Star Game.
Имаат седум победи од последните осум.
Немаат повреди.
На голот ќе биде Елиот GAA 1.86

Нешвил се позитивно изненадување оваа сезона.
Второ место се со седум победи од последните десет.
Повреден првиот голман Рине GAA 1.96

Сент Луис се трето место, одма под Нешвил и во западната конференција и во централната дивизија.
Моментално се во далеку подобра форма од Нешвил.
Нешвил се во мал пад на формата.
Последната утакмица меѓу нив беше на 24.12.2014 во која победи Нешвил 3-2, заслужена победа.
Ама тогаш го земаа залетот, беа многу јаки а и го имаа Рине на голот со GAA 1.96.
Изгледа ќе бране Хутон за Нешвил со GAA 2.87 и мислам дека голманите ќе имаат голема улога.
Одсекогаш голманите имале голема улога ама вечер GAA 1.86 против GAA 2.87.
На Сент Луис оваа му е последна дома па после имаат неколку road games.

Сент Луис

Од оваа нема посигурна вечер.
што ти значи тоа GAA

Последно уредено:
Два пати Полска ме заеба досега еднаш имав да изгуби од Шведска па од Хрватска е сега третиов пат или ќе се заебам или трета среќа.

@NHL нешто друго на голови од америчкиов хокеј за вечер покрај Ст. Луис 1?

во секоја друга прилика би победила Полска, ама со ова што ти го кажа доволно е човек да се подразмисли и да си рече чекај бе човекот е во право, кај што има сила нема правдина...[DOUBLEPOST=1422544890][/DOUBLEPOST]
што ти значи тоа GAA
Goals Alowed Avarage ... просечно по колку голови прима по утакмица.

Јас па за разлика од вас, досега немам играно Катар да изгуби. Што поради нивниот квалитет (посебно на селекторот), што поради тоа што се домаќини, па и поради преценувањето на Германија. Али сега на овој коефициент ќе изиграм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom