Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Cédric Sorhaindo go izigrav nad 3.5, prvo dade gol eden i toa e se, ja gleda nekoj igra ovaj nigero ili go odmaraat?

Cédric Sorhaindo go izigrav nad 3.5, prvo dade gol eden i toa e se, ja gleda nekoj igra ovaj nigero ili go odmaraat?
sea samo sto mu odbrani golmanot od 6 metri sutirase ... igra celo vreme e(bar dodeka go gledam, a ja gledam utakmicata naporedno so spanija)[DOUBLEPOST=1422473049][/DOUBLEPOST]франција се заебава, им намалија на 4, се озбилија и одма 7 водат..

Галатасарај бее -.- ајдеее бар 2 гола дајтеее ....

20 секунди до крајот, ајде Шпанијаа :vozbud: последниот напад за да фатам :D[DOUBLEPOST=1422473743][/DOUBLEPOST]ШПАНИЈАААААААААААА АААЈДЕ ЛАПАААААААААААЈ :vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1422473805][/DOUBLEPOST]Данска ќе тепала, жими да не речам што :D Денеска само за Германија утнав, мислев дека и они ќе тепаат

Хрватска 51,5 + или 2 со +3,5
Шпанија 1
Катар 1(+1,5)

2/3

Ризик
Полска Х2

Од КХЛ ке пишам за 20 минути да расчепкам малце ама најверојатно Автомобилист ке оди 1
15:00 Автомобил - Трактор 2 АХ(0) 2,15
Причината е поке од јасна ко би се судриле Трактор и автомобил автомобилот би бил тој шо ке настрада.
thumbs-aloft.gif

Santos de Guapiles - Saprissa 2(1.65)
Домаќинот во финансиска криза, 4 месеци неисплатени плати, нема да играат Hernandez(20/3) J.Hernandez(19/0) Fuentes (19/2) Farrier (9/0) Gonzales(7/0) Solis (11/1) Smit (4/0) Viquez(15/2) Salazar(13/3) Chevez(14/0) Esquivel (13/0).
Saprissa се солидна екипа, во Коста Рика редовно завршуваат во топ 3, од 2012 досега девет од девет имаат тепано со домаќинот. Касно ја најдов информацијата, паднала веќе квотата, но пак вреди да се проба.

01:30 New Jersey Devils vs Toronto Maple Leafs

New Jersey Devils играат топло/ладно.
5 победи со 5 порази во последните 10 утакмици.
Повреди :
Savarson (4g+8a), Clowe (1g+3a), Gionta (3g+3a), Salvador (0g+2a).
Немаат важни повреди.
Jagr (9g+16a) се враќа од повреда, ќе игра вечер.
Имаат да кажам нов тренер од 27 Декември, 5-5-1 се од тогаш.
Сега гледам што изјавил кога го прашале дали може да стигнат до плејоф.
Изјавил дека ќе се фокусираат на утакмицата против Торонто и нема да мислат на плејоф.
"Мораш да ги направиш потребните работи за да успееш но некогаш колку и да се трудиш може да не успееш".
Некако негативно мислење.
На голот е Schneider GAA 2.41.

Toronto Maple Leafs се ептен слаби, да не кажам најслаби моментално заедно со Бафало.
Од последните 10 утакмици имаат 9 изгубено, сите во регуларно време.
Последната беше против Отава каде што изгубија 4-3 ама беа многу подобри, со 40 шута на голот спрема 26.
Повреди :
Lupul (9g+8a), Robidas (0g+5a) и капитенот Phaneuf (2g+20a).
Наместо Robidas во одбрана ќе биде Granberg кој е повикан од АХЛ.
На голот е Bernier GAA 2.76.

02:00 Washington Capitals vs Pittsburgh Penguins

Washington Capitals изгубија вчера од Колумбус и сега имаат 4 порази по ред.
Очекував да победат вчера ама тоа е.
Немаат повреди.
Не се знае кој ќе бране.

Напишав вчера за Питсбург, се е исто освен Крозби што ќе игра вечер.
Malkin (19g+32a), Comeau (11g+8a), Dupuis (6g+5a), Maatta (1g+8a) се повредени.
На голот е Fleury GAA 2.31

04:30 Los Angeles Kings vs Chicago Blackhawks

И двата тима се во слаба форма, Чикаго се малку подобри.
Без важни повреди.
Не се потврдени голманите.

Мислам дека е редно Торонто да ја прекинат лошата серија и тоа во гости кај Њу Џерси кој што се борат за плејоф.
Питсбург имаа тешка утакмица вчера против Винипег.
Вечер на голот е Fleury.
Во последните 4 утакмици Вашингтон има дадено 14 гола, нападот работе и тоа како.
Fleury на голот.
Бекстром и Овечкин се во форма, победа на Вашингтом.
На Чикаго му давам предност, едноставно подобри се.
Победи на Торонто (2.80), Вашингтон (2.45) и Чикаго (2.40).
Ќе одлучам само кој регуларно кој ОТ да додадам, ќе видам.
Можно е и да пробам Вашингтон ТТ 2.5+ (1.89) и Чикаго ТТ 2.5+ (1.91)

Последно уредено:
Браво бе Севиља, сега најдовте да тепате. Од домашната лига ќе испаднете, од кого најдовте изгубивте а ваму најдовте Литвос да ги тепате. Секоја чест.

Prostejov - Usti 2 ( 2.10 ) : Ceska hokej 1 liga
Sumperk - Chomutov 1X ( 1.80 ) : Ceska hokej 1 liga
Mora - Bjorkloven 2 ( 3.80 ) : Svedska Allsvenskan

Mora и Prosvjetov многу лесно поминаа со овие квоти и без проблем победија 2 : 7 и 1 : 5 - земав на нив 3400 ..
Sumperk иако добро почнаа на крај утнаа работа , ми беа врзани со Рода Т1 2+ , и двете кикс барем не ми е криво , ама солиден ден денеска се на се ..
Вечер уште еден тикет - Филаделфија да победи со Детроит ги чекам за 1300 , па ќе видиме како ќе се одвива ..

Некој инфо за:

Gateshead-Wrexham

кога ќе се изигра? И како беше, ако до крај на колото (т.е. до нов билтен) не се изигра се важи ко 1.00 коеф?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom