Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Real da umrete site do eden nikad titula da ne vidite gomna edni smrdeni
И не ни видоја лани, заради сегашните противници :)[DOUBLEPOST=1422564719][/DOUBLEPOST]
Како ме заебавте со звезда мислец 1 да ја играм од овде ја прочитав и ја изиграв хен 2 :facepalm
Тие на 20 разлика ојдоја..

Уште играте кошарка?:facepalm:..разберете еднаш во кошарката нема пари..во тој проклет спорт не постојат изненадувања или пак чуда туку се е реално и се е вистинито..

Tele se uci vol ne,abe so ovoj roster na igraci treba da gazat a ne ko picinja nekoj

Tele se uci vol ne,abe so ovoj roster na igraci treba da gazat a ne ko picinja nekoj
Добри се и Макаби, не се за фрлање. Теши се со мене, на ЦСКА паднав, ја стаив ради Ноле што ми беше од супер тип. :ojeaa:

Дерик Роуз 20.5+ 1.90
Иако денес понудава некако не ми се свиѓа ова сепак ми изглеа како интересен тип.Од една страна ова треба да излезе од неколку причини.Прво Роуз последниве две недели игра стварно на високо ниво бележејќи по 24 поени во просек со земени 20 шутеви од поле и по 2-3 слободни.Не знам дали ова би имало значење али еве ќе го спомнам.Како што се ближи Ол Старов забележувам дека некои играчи сакаат едноставно да искинат на терен и да покажат дека заслужуваат да бидат викнати како на пример вчера Ирвинг каде постигна 55 поени.Факт е дека Роуз годинава нема да игра зошто Лори,Вол,Тиг и Ирвинг едноставно повеќе заслужија.Али сака полека полека Роуз да наметне темпо за да биде појак и да докаже дека може да биде тој стариот.А и формата на Батлер малце опадна,формата на Роуз иде во нагорна линија.Додатен факт кој секогаш го спомнувам е тоа што ептен слабо чувана на Лејкерски им е баш позицијата плеј.Секогаш го повторувам ова а и ќе продолжам зошто секој плеј против овие излезе плус и едноставно игра натпросечно.Треба да се има и доза на претпазливост заради праење на голема разлика па евентуално да го одмараат Роуз ма да и после толку повреди секогаш ќе го играм со мала недоверба во него.Фактите се тие,али едно се факти а друго е играта на терен.Според мене има изгледни шанси за плус.

Леле брадата Родригез како ја посра при крајот ауу..На два пати зицер промашува под кош и при крајот место да оди да пуца тројка,тој влага во рекет па се враќа и пас дава в чавки нигде.Многу заебаа 3/4,од 10 разлика со 1 заврши.4/4 првите минути Макаби без никаков проблем даваа кошеви од под кош,немаше одбрана.Одбрана ала сегашнава на Леброн.

Јас па не разбирам i не пратам многу евролига па фатив 4/4 , Звезда и Кучка кецови Макаби 1 со хенди и Нижни 2 со хенди ... чекам Ноле Џоле to win first set and win match ...

Јас па не разбирам i не пратам многу евролига па фатив 4/4 , Звезда и Кучка кецови Макаби 1 со хенди и Нижни 2 со хенди ... чекам Ноле Џоле to win first set and win match ...

Тоа доволно кажува колку глуп и непродуктивен спорт за кладење е кошарката,јас со години си ја тупев глата со кошаркарски статистики и пак промашував 4 од 6 или немав ниту 20% погодени типови во глобала...едноставно секој хендикеп или минус/плус во кошарката ти е 50/50 и нема шанси да начекаш на поклон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom