How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Абе кај ги гледате епизодиве? :D јас ги гледав на фокс, ама сега нема, не ги даваат.

Абе кај ги гледате епизодиве? :D јас ги гледав на фокс, ама сега нема, не ги даваат.

На Фокс ги даваа до 7 сезона, 7 уште ја немаат дадено, така да гледај си ги онлајн... :)

Zavrsi sedma sezona?

Oo zavrsila, treba da simnuvam :D

Вчера му беше роденден на НПХ. :cool:

http://kajgana.com/cbs-vo-pregovori-za-devetta-sezona-na-himym

Лелеееееееее, оток еј...:facepalm: Имало можност и за десетта...:facepalm:
А бе кога гледаш дека сам себе се плеткаш, достоинствено заврши си ја серијата...
Нема потреба од 9/10 сезона. Според мене 8 се сосема доволни.

Ако ја продолжат уште малце серијава можеби и насловот ќе треба да го сменат...

21l05xs.jpg

Ја оставив сезоната на пола и сега конечно ја догледав наеднаш. Имаше интересни моменти, ама многу се тапка во место. Ама како и да е, поубаво ми дојде вака маратонски гледајќи ја.

Инаку седмата сезона е најгледана досега и не верувам дека нареднава ќе биде последна сезона со оглед на тоа што серијава е доста важна алка во распоредот на CBS. Прво треба да најдат некој нов ситком хит за да ја завршат How I Met Your Mother, зошто кај и да е Two and a Half Men ќе се привршува, а голем удар ќе биде ако овие две си заминат истовремено.

Ја оставив сезоната на пола и сега конечно ја догледав наеднаш. Имаше интересни моменти, ама многу се тапка во место. Ама како и да е, поубаво ми дојде вака маратонски гледајќи ја.

Инаку седмата сезона е најгледана досега и не верувам дека нареднава ќе биде последна сезона со оглед на тоа што серијава е доста важна алка во распоредот на CBS. Прво треба да најдат некој нов ситком хит за да ја завршат How I Met Your Mother, зошто кај и да е Two and a Half Men ќе се привршува, а голем удар ќе биде ако овие две си заминат истовремено.

Ама нема веќе што да се врти. 5 лика се, тие се, што повеќе да измислат?
Го отупеа. Подобро помалце сезони и достоинствено да заврши, отколку да млатат слама 10 сезони без врска.

Изгледав само 20тина секунди од последнава епизода и алт-ефчетири ајт у курац, не ја гледам веќе. Што е многу, многу е...
Пред 6 месеци прекинав да ја гледам, а едно време ми беше една од омилените ситкоми, ама 'ај лав ју Робин' х1392312450880067ми пат e последната капка која ја прели чашата.

Го отупеа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom