How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Оооооо, срцки!:love: Јас ја барам на ЈуТуб онаа сцената од 7мата сезона во таксито, ама не можам да ја најдам со пристојна снимка. Знам дека епизодата се викаше Disaster Averted... Една од најубавите сцени меѓу Барни и Робин.:pipi:

still a better love story then twilight
Me, eating chicken home, alone, in the dark, in a corner of my room is still a better love story than Twilight...:ROFLMAO:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еден твајлајт филм е подобар од сите сезони од "смешкиве" :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кажа еднаш дека не ти се свиѓа, море не еднаш, 4-5 пати. Try not to lose your internet points, немој вака :)
Никаде не пишав “не ми се свиѓа“ :)

Ама кога ќе видиш, серијава со една сезона докажа дека е срање, па направија уште 100.... :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Никаде не пишав “не ми се свиѓа“ :)

Ама кога ќе видиш, серијава со една сезона докажа дека е срање, па направија уште 100.... :)
Оти правиш споредба со Френдс затоа серијава ти изгледа срање. :)
Еве како би идело:
Friends>други одлични серии>HIMYM> Просечни серии :)

Мада сумњам дека би ја ставил над просек, па дури и под просек :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Оти правиш споредба со Френдс затоа серијава ти изгледа срање. :)
Еве како би идело:
Friends>други одлични серии>HIMYM> Просечни серии :)

Мада сумњам дека би ја ставил над просек, па дури и под просек :D
Не ја споредувам со Friends, туку после хуморот од Friends, Becker и House, овие се апсолутна нула, да не речам минус 273 :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај бегајте од темава хејтери едни отворете си посебна тема за хејтери:Фан Клуб за хејтери на HIMYM :D
:pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не ја споредувам со Friends, туку после хуморот од Friends, Becker и House, овие се апсолутна нула, да не речам минус 273 :)
А бе еден хумор у Хаус, а бе страшна работа...:rolleyes: Еднаш се немам насмеано на таа серија. Подепресивна и понегативна серија од Хаус немало до сега, во поглед на хумор. Секогаш кога гледам една епизода, ме фаќа нервоза, цел ден сум наполнета со негативна енергија. Хумор во Хаус...:pos:
Не е дека HIMYM го има најдобриот хумор, далеку од тоа, ама дека има добар хумор во Хаус, мало морген.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А бе еден хумор у Хаус, а бе страшна работа...:rolleyes: Еднаш се немам насмеано на таа серија. Подепресивна и понегативна серија од Хаус немало до сега, во поглед на хумор. Секогаш кога гледам една епизода, ме фаќа нервоза, цел ден сум наполнета со негативна енергија. Хумор во Хаус...:pos:
Не е дека HIMYM го има најдобриот хумор, далеку од тоа, ама дека има добар хумор во Хаус, мало морген.
Ни јас не памтам дали сум се насмеал на хаус, ама и тоа е посмешно од оваа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom