dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Me, eating chicken home, alone, in the dark, in a corner of my room is still a better love story than Twilight...still a better love story then twilight
Еден твајлајт филм е подобар од сите сезони од "смешкиве"![]()
Е сега ја претера и ти....Еден твајлајт филм е подобар од сите сезони од "смешкиве"![]()
Кажа еднаш дека не ти се свиѓа, море не еднаш, 4-5 пати. Try not to lose your internet points, немој вакаЕден твајлајт филм е подобар од сите сезони од "смешкиве"![]()
Никаде не пишав “не ми се свиѓа“Кажа еднаш дека не ти се свиѓа, море не еднаш, 4-5 пати. Try not to lose your internet points, немој вака![]()
Оти правиш споредба со Френдс затоа серијава ти изгледа срање.Никаде не пишав “не ми се свиѓа“
Ама кога ќе видиш, серијава со една сезона докажа дека е срање, па направија уште 100....![]()
Не ја споредувам со Friends, туку после хуморот од Friends, Becker и House, овие се апсолутна нула, да не речам минус 273Оти правиш споредба со Френдс затоа серијава ти изгледа срање.
Еве како би идело:
Friends>други одлични серии>HIMYM> Просечни серии
Мада сумњам дека би ја ставил над просек, па дури и под просек![]()
А бе еден хумор у Хаус, а бе страшна работа...Не ја споредувам со Friends, туку после хуморот од Friends, Becker и House, овие се апсолутна нула, да не речам минус 273![]()
Ни јас не памтам дали сум се насмеал на хаус, ама и тоа е посмешно од овааА бе еден хумор у Хаус, а бе страшна работа...Еднаш се немам насмеано на таа серија. Подепресивна и понегативна серија од Хаус немало до сега, во поглед на хумор. Секогаш кога гледам една епизода, ме фаќа нервоза, цел ден сум наполнета со негативна енергија. Хумор во Хаус...
Не е дека HIMYM го има најдобриот хумор, далеку од тоа, ама дека има добар хумор во Хаус, мало морген.