How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Абе кај ги гледате епизодиве? :D јас ги гледав на фокс, ама сега нема, не ги даваат.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Абе кај ги гледате епизодиве? :D јас ги гледав на фокс, ама сега нема, не ги даваат.
На Фокс ги даваа до 7 сезона, 7 уште ја немаат дадено, така да гледај си ги онлајн... :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Zavrsi sedma sezona?

Oo zavrsila, treba da simnuvam :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Вчера му беше роденден на НПХ. :cool:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
http://kajgana.com/cbs-vo-pregovori-za-devetta-sezona-na-himym

Лелеееееееее, оток еј...:facepalm: Имало можност и за десетта...:facepalm:
А бе кога гледаш дека сам себе се плеткаш, достоинствено заврши си ја серијата...
Нема потреба од 9/10 сезона. Според мене 8 се сосема доволни.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Ако ја продолжат уште малце серијава можеби и насловот ќе треба да го сменат...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Ја оставив сезоната на пола и сега конечно ја догледав наеднаш. Имаше интересни моменти, ама многу се тапка во место. Ама како и да е, поубаво ми дојде вака маратонски гледајќи ја.

Инаку седмата сезона е најгледана досега и не верувам дека нареднава ќе биде последна сезона со оглед на тоа што серијава е доста важна алка во распоредот на CBS. Прво треба да најдат некој нов ситком хит за да ја завршат How I Met Your Mother, зошто кај и да е Two and a Half Men ќе се привршува, а голем удар ќе биде ако овие две си заминат истовремено.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ја оставив сезоната на пола и сега конечно ја догледав наеднаш. Имаше интересни моменти, ама многу се тапка во место. Ама како и да е, поубаво ми дојде вака маратонски гледајќи ја.

Инаку седмата сезона е најгледана досега и не верувам дека нареднава ќе биде последна сезона со оглед на тоа што серијава е доста важна алка во распоредот на CBS. Прво треба да најдат некој нов ситком хит за да ја завршат How I Met Your Mother, зошто кај и да е Two and a Half Men ќе се привршува, а голем удар ќе биде ако овие две си заминат истовремено.
Ама нема веќе што да се врти. 5 лика се, тие се, што повеќе да измислат?
Го отупеа. Подобро помалце сезони и достоинствено да заврши, отколку да млатат слама 10 сезони без врска.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Изгледа имаат уште несмешни идеи кои треба да ги презентираат :)

D

dystopian

Гостин
Изгледав само 20тина секунди од последнава епизода и алт-ефчетири ајт у курац, не ја гледам веќе. Што е многу, многу е...
Пред 6 месеци прекинав да ја гледам, а едно време ми беше една од омилените ситкоми, ама 'ај лав ју Робин' х1392312450880067ми пат e последната капка која ја прели чашата.

Го отупеа...

Kajgana Shop

На врв Bottom