http://www.cucirca.com/2009/06/05/watch-how-i-met-your-mother-online/Абе кај ги гледате епизодиве? јас ги гледав на фокс, ама сега нема, не ги даваат.
На Фокс ги даваа до 7 сезона, 7 уште ја немаат дадено, така да гледај си ги онлајн...Абе кај ги гледате епизодиве? јас ги гледав на фокс, ама сега нема, не ги даваат.
Печатна грешка деНа 15ти јуНи му е.
-.-Ништо не е смешно во HIMYM
Ама нема веќе што да се врти. 5 лика се, тие се, што повеќе да измислат?Ја оставив сезоната на пола и сега конечно ја догледав наеднаш. Имаше интересни моменти, ама многу се тапка во место. Ама како и да е, поубаво ми дојде вака маратонски гледајќи ја.
Инаку седмата сезона е најгледана досега и не верувам дека нареднава ќе биде последна сезона со оглед на тоа што серијава е доста важна алка во распоредот на CBS. Прво треба да најдат некој нов ситком хит за да ја завршат How I Met Your Mother, зошто кај и да е Two and a Half Men ќе се привршува, а голем удар ќе биде ако овие две си заминат истовремено.
Пред 6 месеци прекинав да ја гледам, а едно време ми беше една од омилените ситкоми, ама 'ај лав ју Робин' х1392312450880067ми пат e последната капка која ја прели чашата.Изгледав само 20тина секунди од последнава епизода и алт-ефчетири ајт у курац, не ја гледам веќе. Што е многу, многу е...