How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.578
Кој ќе чека до септември за 8 сезона :)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Најдобрата серија у светот ... штета што имам само 40 гб лимит иначе би си ги симнал сите сезони...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ми текна една идеа. Што ако во целава серија Тед уствари не е татко на децава?
Што ако Тед дошол на гости кај семејството на децата и овие го прашуваат од кај се знае со мајка им.И овој им раскажува.
Можда сум грешка и ова што го зборам makes 0 sense ама ќе ми простите долго време не сум спиен

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ми текна една идеа. Што ако во целава серија Тед уствари не е татко на децава?
Што ако Тед дошол на гости кај семејството на децата и овие го прашуваат од кај се знае со мајка им.И овој им раскажува.
Можда сум грешка и ова што го зборам makes 0 sense ама ќе ми простите долго време не сум спиен
Нема логика. Исто кога им кажа: I remember when I first told your mother I loved her... па и спомна кога прв пат биле на состанок, а и мислам дека некое од децава во првава сезона му се обрати со dad. Плус и цело време вика your uncle Marshal, uncle Barney, aunt Robin, aunt Lilly... Сите од групата ги спомнува, така да не верувам дека си во право... Барем мене ми нема логика...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Нема логика. Исто кога им кажа: I remember when I first told your mother I loved her... па и спомна кога прв пат биле на состанок, а и мислам дека некое од децава во првава сезона му се обрати со dad. Плус и цело време вика your uncle Marshal, uncle Barney, aunt Robin, aunt Lilly... Сите од групата ги спомнува, така да не верувам дека си во право... Барем мене ми нема логика...
Тоа "aunt,uncle" нема везе пошто и кај нас на децата им викаме "Поздрави го чичко ти" а тоа некој дедо што го гледаш прв пат во живот и уствари он на тебе ти е чичко заради тоа што татко ти имал трет братучед кој што бил старосват на внукот на овој и........

Не ми текнува за тоа дека некој му се обратил со Тато.

Онака само ми текна на ова како потенцијален крај. Нели би било интересно? :D (хипотетичко прашање. најверојатно би мразела со пасија таков крај)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.743
Поени од реакции
4.506
Ако Барни требаше да заврши со некоја, тоа требаше да биде Нора. Со Робин више преку куров.​
Најискрено премногу ја исфорсираа Робин ептен ја направија(ај да не речам орос*пија-можеби лесна женска?)за никаде.
Па и во епизодата кога се плесна со Naked Man хаахахах.
Имаа некоја хемија со Барни ама некако не беше тоа тоа ќе видиме можеби во иднина се дешава нешто.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тоа "aunt,uncle" нема везе пошто и кај нас на децата им викаме "Поздрави го чичко ти" а тоа некој дедо што го гледаш прв пат во живот и уствари он на тебе ти е чичко заради тоа што татко ти имал трет братучед кој што бил старосват на внукот на овој и........

Не ми текнува за тоа дека некој му се обратил со Тато.

Онака само ми текна на ова како потенцијален крај. Нели би било интересно? :D (хипотетичко прашање. најверојатно би мразела со пасија таков крај)
Сто посто некое од децата (а могуче и двајцата) му се обрати со dad во првите епизоди, а и плус ти текнува на епизодата пред свадбата со Стела кога рече да зборев јас со Тони, а Стела со Робин, тогаш најверојатно... и тука следува сцена со две плави деца и Стела се убацува у кадар, што значи дека тие две деца се негови сепак. :)

Жал ми е што ќе те разочарам, ама има премногу показатели дека тоа не е возможно сценарио...

Иначе мене не ми е гајле Тед со кој ќе заврши, дали тоа се негови деца, знам само дека ќе скршам нешо ако Барни и Робин не завршат заедно...:icon_mrgr: Робин ми е мене најслаба алка од петорката, не ми се допаѓа многу ликот, имаше моменти во серијата кога дури ми одеше на нерви, ама со Барни заедно ми се...:love: Леле колку се напнав сеа у последнава сезона што му направи на Барни, ми дојде косата да и ја искорнам...:mad:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нема да се случи, ама стварно ќе беше прејако да ги истролаа тие "најзабеганите" фанови така. Никогаш не ни била битна мајката, затоа ќе беше убаво "in your face" покажување на тоа - Блаблабла бла бла 8 сезони и на крај "Иначе јас со мајка ви и татко ви се запознав кога им ја дизајнирав куќата - пошо нели архитект." :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Сто посто некое од децата (а могуче и двајцата) му се обрати со dad во првите епизоди, а и плус ти текнува на епизодата пред свадбата со Стела кога рече да зборев јас со Тони, а Стела со Робин, тогаш најверојатно... и тука следува сцена со две плави деца и Стела се убацува у кадар, што значи дека тие две деца се негови сепак. :)

Жал ми е што ќе те разочарам, ама има премногу показатели дека тоа не е возможно сценарио...

Иначе мене не ми е гајле Тед со кој ќе заврши, дали тоа се негови деца, знам само дека ќе скршам нешо ако Барни и Робин не завршат заедно...:icon_mrgr: Робин ми е мене најслаба алка од петорката, не ми се допаѓа многу ликот, имаше моменти во серијата кога дури ми одеше на нерви, ама со Барни заедно ми се...:love: Леле колку се напнав сеа у последнава сезона што му направи на Барни, ми дојде косата да и ја искорнам...:mad:
Не ме разочара :).Само така ми текна како идеа за крај. Баш би било интересно :).
DON'T YOU MESS WITH ROBIN !

Нема да се случи, ама стварно ќе беше прејако да ги истролаа тие "најзабеганите" фанови така. Никогаш не ни била битна мајката, затоа ќе беше убаво "in your face" покажување на тоа - Блаблабла бла бла 8 сезони и на крај "Иначе јас со мајка ви и татко ви се запознав кога им ја дизајнирав куќата - пошо нели архитект." :D

Зошто забегани? :D

Инаку баш е добра оваа идеава на крај :)
Или исто замисли Тед уствари во последна сезона дознава дека повеќе ги преферира мажите и станува геј и ги посвојува децата.Ама пред посвојување оди кај мајката на децата која што е сиромашна и не може да ги одгледува.

Леле какви идеи ми доаѓаат..:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom