Breaking Bad

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ма нека идат у п*чку материну бре !!! :D

Откако ја изгледав 4тата сезона, а скоро беше, неам почнато серија да глеам. Пет серии имам спуштено, само се канам дека ќе почнам да гледам некоја, не иде... Од една страна уште ме држи возбудата од BB, од друга има уште помалку од еден месец до Game of Thrones !!! :vozbud: У каков расчекор сум !!!

и пред некој ден глеам HIMYM, и кога го видов Saul таму се скинав од смеење иако не беше ништо смешно сцената... :pos:
Ништо не е смешно во HIMYM :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
знаев дека некој за ова ќе ме цитира. I aprove that, тотално небитно, муабетот ми беше за Saul... :)

Ваљда и продуцентиве на HIMYM се воделе по тоа... Your show is not funny !? Better call Saul !!!

http://www.bettercallsaul.com/
Во 2 епизоди во серијата го има и Walter White :)

(Сезона 2 - епизоди 6 и 13)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не сум го знаел ова...

Он исто глуми во Маlcolm in the Middle , ја пратев оваа кога ја даваа на FoxLife заради него. Ѕвер !!!

отидовме малку офтопик... :D
Malcolm in the Middle една од најподценетите комедии некогаш. Никогаш немав слушнато за неа, додека не ја видов на Фокс Лајф. И он и децата се ненормални, јако фори има во серијата.
Ова веќе кога тргнавме офтопик, да тераме до крај :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Кога сме кај други ликови на актери од ББ немој да сте се заебале да је гледате Once upon a time, Гас има една трапава, патетична улога пропратена со доста дебилни дијалози, си ја уништив сликата за еден од најтоп негативци во било која серија.

еве за што зборувам

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Yo bitches, кога почнува петтата сезона?
ЛОЛ искрено ми е мило што те гледам тебе на темава, знаејќи дека сериите не ти се омилен дел од филмската уметност како целост :cuc:

Сега останува уште Six Feet Under да ја изгледаш или еве уште подобро, да ја цитирам изјавата на еден член на формуов, секој филмоман/ка мора да ја помине фазата Breaking Bad, Six Feet Under, The Wire & Sopranos, све друго е споредно :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.239
Yo bitches, кога почнува петтата сезона?
Мојата реакција кога прочитав дека си ја изгледала серијава иако не љубиш серии. :icon_lol:
Relief! Thank God... ups... I mean Psyside, човекот шо не запозна со ова, this guy deserves a medal :icon_lol:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
После твојот обемен пост по крајот на сезонава, се знае кој го заслужува медалот! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom