How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
D

dystopian

Гостин
Барни извонреден како и секогаш, добра епизода, единствено крајот ме изнервира малку, го отупеа веќе...

S

stefi

Гостин
Добар крај на 16та епизода, баш ме интересира како ќе изреагира Барни коа ќе дознае :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
На почетокот ми се свиѓаше, после коа почна со срањата на Шербатски и Кевин знаев дека ќе биде тапа. Значи преку куров од тажните краеви. Ситком е да му се серам.
Едино добра ствар е што изглеа нема да го глеаме Кевин понатака. Уопште не беше смешен.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Многу тупење со Тед-Робин ситуацијата, ја расипаа серијата со закачи-откачи.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам која е поентата да ги приближуваат Робин и Тед, кога е очигледно дека таа не е мајката. Ок, на почеток одеа, раскинаа и доста беше, нема што сега пак. Робин и Барни за мене се идеален пар.

P.S Бетер од Inception стана серијава. Приказна во приказна внатре во приказна во пресврт во приказна.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ако собереш се на се, добра беше епизодава, имаше добри моменти во возот, Барни мајстор како и секогаш.
Ама Робин сезонава ја направија жива трагедија. Не дека и претходно беше којзнае колку смешна, ама пак имаше некоја финта и од неа, а сезонава од нејзиниот лик направија стварно една голема трагедија.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Ни навика веќе не ми го задржува вниманието на оваа серија.
А толку ја сакав на почетокот.
Последните две епизоди не ги ни спуштив... :(

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.744
Поени од реакции
4.506
Морам да се согласам до 6 сезона беше ок ама седмава ептен тргна надоле:place: ,а серијата имаше Legen ...wait for it ...Dary почеток .(y)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Дури веќе не се ни труди Тед да каже како ја запознал мајка им :pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дури веќе не се ни труди Тед да каже како ја запознал мајка им :pos:
Идат накај сериозност, ги прават ликовиве демек "реални" и после во наредната епизода Лили пробува да му ја уништи среќата на Тед заради облог со Маршал.
Пробувам да ја гледам како комедија, не ја бива, недоволно смешки.
Пробувам да ја гледам како драма, не ја бива, недоволно сериозност.

Ликовиве демек се движат напред сите, а уствари никој не се движи напред освен да речеме во поле на работа.

G

Gray Foxx

Гостин
Уште трошите време на серијава бе?
До 5 та сезона се трпеше. После вагиналните хормони на Тед беа премногу за мене!

D

dystopian

Гостин
Изгледав само 20тина секунди од последнава епизода и алт-ефчетири ајт у курац, не ја гледам веќе. Што е многу, многу е...

Kajgana Shop

На врв Bottom