Во еден момент помислив дека ќе ја убијат принцезата и кралот ќе умре од отров (наеднаш го даваа како јаде како луд, а кога стана му се лошеше).
Нејсе, немаше логика тоа што се случи, освен овој педеров да го удрило љубомора во главата и да сакаше да ја убие принцезата, па Сер Кристон да ја одбранеше. Ме збуни и потегот на новиот hand of the king, којшто даде еден знак со главата до еден од неговите луѓе, кој лесно може да се прочита како "оди заврши ја работата". Мора да има нешто сомнително околу овој, претходникот Ото го сменија со завера (тој даде сосема точна информација, а му ја извртеа како клевета), а и син му изгледа како некој тежок кретен. Кога ќе се сетам тој ја извести кралицата дека оној стариот (претходник на Пајсел
) и однесе напиток за контрацепција на принцезата, ноќта кога ја ебеше Кристон, а сите мислеа дека тоа го направил Дејмон.
На слична линија сум со
@Io Sono Interista за серијата, едноставно ми е мех. Секако ќе ја гледам, исто како што и друго да излезе како дел од Game of thrones, ама очекував многу повеќе.