Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ликот на Дејна е ископиран целосно од Израелската серија, иако малку има разлика сепак тоа е целта да се внесе неизвесност во серијата и од друг агол преку семејството. Замисли и таа да беше како синот.

Ликот на Дејна е ископиран целосно од Израелската серија, иако малку има разлика сепак тоа е целта да се внесе неизвесност во серијата и од друг агол преку семејството. Замисли и таа да беше како синот.

Во право си тука, ама мене во никој случај не ми се допаѓа. Прашање на вкус е сепак.

Во право си тука, ама мене во никој случај не ми се допаѓа. Прашање на вкус е сепак.
И мене, во оригиналната ликот на ќерката беше малку постар и многу по остар на моменти дури и со злобни констатации насочени кој татко и а во маабетите беше вклучен и синот

И мене, во оригиналната ликот на ќерката беше малку постар и многу по остар на моменти дури и со злобни констатации насочени кој татко и а во маабетите беше вклучен и синот

Има ли многу разлика помеѓу оригиналната и оваа серија?

Има ли многу разлика помеѓу оригиналната и оваа серија?
Само 2 епизоди изгледав има сличности ама и многу разлики можеш да ја пробаш само многу лоши се снимките. Сега нешто немам нерви ама може наскоро ќе и дадам пак шанса и ќе ја догледам. Главна разлика што ја приметив е шо се 2ца живи затвореници ослободени и биле во заробеништво 15 години или така нешто.

Не знам како но процури 3x01 на торенти симнувајте додека ја има :vozbud:

Не знам како но процури 3x01 на торенти симнувајте додека ја има :vozbud:

Не е дозволено торенти јавно пеееееееер :D

Homeland.S03E01.720p.x264-HOMELAND

Ja има скоро секаде. Кај мене е скоро симната! :vozbud:

Знаете дека втора епизода до октомври почетокот ќе треба да чекаме...скоро цел месец.

Фалат визуелни ефекти на 2-3 места инаку е топ. Се гледа во секој случај ама пак ќе ја гледам кога ќе излезе официјално ем за потсетување ем да видам како ќе биде исполирана.

Во секој случај good find. (y)

Сол почна да игра валкано :D Една епизода без Броди и далеку е подобро :)

Супер епизода, што убаво гледаше Соул во кратерот во Ленгли ;)

Ја изгледав пак 2ра, заклучокот е исти. Првите 5-6 епизоди се перфектни, потоа малку забегуваат и станува полоша а финалето е местрално. Одвај чекам да продолжат со трета сезона.

Ич нејќам вакви амерички ствари, ама серијава има квалитет. Ги изгледав доста брзо двете сезони и се на се ми се свиѓа. Дефинитивно продолжувам да ја гледам поради крајот на втората сезона.
Сега ќе ја изгледам првата епизода од третава што ја има.

Само јас посакав Броди уствари да стои зад се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom