Homeland

Член од
13 септември 2012
Мислења
59
Поени од реакции
8
Има негде торент да се спушти да се гледа првава епизода од S3 ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Иако ја гледав ликнатата, си ја симнав денес пак да ја изгледам епизодава, да се потсетам на серијата, не дека ептен одамна ја изгледав :D
Баш ме интересира како ќе се одвиваат работите сезонава, може да испадне нешто добро. Јас сакам сепак Броди да го направил тоа.

Има негде торент да се спушти да се гледа првава епизода од S3 ?
Има, сегде :D

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
По ова шо го гледав ќе да немат 4-та сезона. Башка ќе завршит многу амерички, по мое мислење.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.219
Добар ремет и удрија опенинг сезоната Симпсонс. :))

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.665
Поени од реакции
59.738
Згрешив што ја изгледав првата епизода пред една недела, ќе се изначекам сега...

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Една од најлошите епизоди до сега, катастрофа. Ме напнаа со проблемите на Дејна а не гледам како тие се релевантни за дејството во сезоната.

И делот со новата аналитичарка беше лош, полн со клишеа.

с03е02 срање!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.665
Поени од реакции
59.738
Добро, никој не ја изгледа втората? (Освен Zedd)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Добро, никој не ја изгледа втората? (Освен Zedd)

Јас ја гледав, арно ама не најдов причина да коментирам. Ќе бидит интересна третата епизода, по она шо одеше после епизодава. Ќе ја прает сезонава ко руски пишан класик, 8 епизоди ќе раскажвет околу све и во 9-та и 10-та епизода цела акција и реакција. За тепање време не е лоша серијава.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Јас решив да не гледам ниедна епизода до кај 5-6 епизода или барем додека не се појави Броди, па после тоа правиме мини маратон :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.665
Поени од реакции
59.738
Јас сериозно мислам дека ликот на Кери треба да се стабилизира пошо she's overdoing it, мислам јеботе лицето си го искриви во овие три сезони. Нека ја оправат и нека почнат здрава акција и бркотница оти ми здосади од плачки. Само во вторава епизода 4 жени плачеа, што е многу, многу е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Јас се согласувам со Zedd за епизодава. Мислев дека му ставив лајк за да се види тоа, ама очигледно сум заборавил па еве сега ќе го добие :D

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Со плачкиве и мрсливе ко индиско/турска/венецуелска серија станвет. Едни сакет да се живи, други да се убиет за некоја кауза, трети за нешто не знам шо. Ептен ги искомплицираја ликојве, посебно Кери.
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 21:34 ---
Една од најлошите епизоди до сега, катастрофа. Ме напнаа со проблемите на Дејна а не гледам како тие се релевантни за дејството во сезоната.

И делот со новата аналитичарка беше лош, полн со клишеа.

с03е02 срање!

Дејна мојт буљата да ја напнит, па аља акбар да напрајт. Го најде церџето од татко ѝ и демек ко се спружи на него ко да ѝ дојде душичката тро. Может и во тој правец да ја терет серијава.

Kajgana Shop

На врв Bottom