Во право си тука, ама мене во никој случај не ми се допаѓа. Прашање на вкус е сепак.Ликот на Дејна е ископиран целосно од Израелската серија, иако малку има разлика сепак тоа е целта да се внесе неизвесност во серијата и од друг агол преку семејството. Замисли и таа да беше како синот.
И мене, во оригиналната ликот на ќерката беше малку постар и многу по остар на моменти дури и со злобни констатации насочени кој татко и а во маабетите беше вклучен и синотВо право си тука, ама мене во никој случај не ми се допаѓа. Прашање на вкус е сепак.
Има ли многу разлика помеѓу оригиналната и оваа серија?И мене, во оригиналната ликот на ќерката беше малку постар и многу по остар на моменти дури и со злобни констатации насочени кој татко и а во маабетите беше вклучен и синот
Само 2 епизоди изгледав има сличности ама и многу разлики можеш да ја пробаш само многу лоши се снимките. Сега нешто немам нерви ама може наскоро ќе и дадам пак шанса и ќе ја догледам. Главна разлика што ја приметив е шо се 2ца живи затвореници ослободени и биле во заробеништво 15 години или така нешто.Има ли многу разлика помеѓу оригиналната и оваа серија?
Не знам како но процури 3x01 на торенти симнувајте додека ја има![]()