Homeland

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Па писателите не знаат каде тераат од средината на втора сезона (со исклучок на финалето), сето она кое беше убаво во серијата и се разликуваше од серии како 24 отиде во вода.

А од кога Homeland е серија за тепање време (не е ова Newsroom) ако не се лажам има добиено Еми за најдобра драма.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Па писателите не знаат каде тераат од средината на втора сезона (со исклучок на финалето), сето она кое беше убаво во серијата и се разликуваше од серии како 24 отиде во вода.

А од кога Homeland е серија за тепање време (не е ова Newsroom) ако не се лажам има добиено Еми за најдобра драма.

Во глобала мене сите серии ми се за тепање време. Да не се разбериме погрешно, серијава е уба, од мене добиват 8/10, арно ама да се потресвам нешто по нејзе, јок. Ме зафркна мене Red Wedding од GoT.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Уште една лоша епизода ! Showtime ми приредуваат дежа ву, ја уништуваат Homeland на ист начин како Декстер. Малку беше што го земаа глумецот од Декстер (дечкото на Дејна) па сега изгледа ги додале и писателите на серијата.

Имамот пријавува во полиција дека го има во џамијата најбараниот терорист во светот и него довагаат да го приведат двајца цајкани што личеа на сообраќајци. Па за дрва сечење во Скопје имаше 100 специјалци.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Аууу.... греота е да се каже за ова дека е лоша епизода. Тоа е навреда за останатите лоши епизоди.

Ова беше комплетна безидејна катастрофа... Втората епизода која ја критикувавме за оваа е Red Wedding. Мизерија... Како е утнат правецот на серијава тоа е непоправливо.

Разочаран... o_O

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Јас гледав The Walking Dead после ова и веќе не се ни сеќавам што се случуваше.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Од епизодава добро беше само тоа што се појави Броди.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Сега за сега ништо интерсно оваа сезона, мада ако морам да споредувам третава епизода ми беше подобра од втората, бар го видовме Броди и малце промена на локација, а за среќа не му ја видовме досадната антипатична ќерка. Како и да е триве епизоди се за нигде, ако не им текне нешто отиде и оваа серија у просечните.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Оној црнецот самоук доктор што е ме потсети на The Oracle од Matrix. Ги има тие филозофските дијалози ни сценаристот што не ги разбира.

Слаба епизода ама пак ме заинтригира во кој правец ќе ја тераат оваа сезона, ако воопшто и самите имаат претстава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Банда без команда станале овие бе, појма немаат кај тераат.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Подобро од предходните 2, добро полошо и не можеше толку ниско го поставија лимитот.

Ми се промени перцепцијата ептен за серијата од последните 8 епизоди 5 беа катастрофа се молам да се оправат замислата им беше одлична.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Не можам да поверувам дека е ова истата серија која со нетрпение ја чекав да излезе. Ма каков сакаат правец нека сакаат да фатат, 3 убитачно досадни епизоди едно по друго е неопростиво

Kajgana Shop

На врв Bottom