Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
images

што се тиче Еми идната година може и arrow да земе за најдобра глума се е тоа до колку им се свиѓа на народот. Мое мислење е дека глумата не е премиум :)

Сега ја почнувам втора сезона и мора да кажам дека серијава добива на динамичност,за разлика од почетокот на прва сезона кога започнува доста споро и не многу интересно, до крај на прва веќе се развиваат дејствата, серијава е направена по урнек на 24, само што малце глумциве се Б категорија.. Останува да видиме дали држи мислењето на мојте другари :D

epa ako damian lewis e B glumec a jack bauer e A....ne ti e lesno na tebe :)

epa ako damian lewis e B glumec a jack bauer e A....ne ti e lesno na tebe :)
дефинитивно кифер сатерленд е подобар глумец од дамиан луис, да си го гледал Phone booth ќе знаеш. Башка тебе омилена серија ти е arrow, мислам дека излишни се коментари од твоја страна

дефинитивно кифер сатерленд е подобар глумец од дамиан луис, да си го гледал Phone booth ќе знаеш. Башка тебе омилена серија ти е arrow, мислам дека излишни се коментари од твоја страна

si ja gleal band of brothers????

Завршив сега со серијава, односно, со 2ра сезона, колку е ебано да пратите серија која ви е ок и се дешава деветата епизода од ГОТ и после филингот ви е ко од ферари да сте влегле у фиќо, надвор 100 степени а вие на угорница долга 500км колку што и ви се потребни за да стигнете до вашата следна дестинација ...

мамемуеам.

Инаку слабо иам сомнежи за некој кој е виновен за она што се случи на крајот, премногу малку траги ни беа оставени за тоа, или можеби ја така мислам и не обрнав внимание многу. За Сол не верувам, исто и за Квин кој ми е сасвим ок лик, еден од подобрите тука иако кратко време е во серијава. За Сол гледам повеќето имаат мислење дека е еден од најдобрите ликови тука и се согласувам.Убер револтиран сум за љубовните драми, огромен, преогромен минус за ова има серијава, ко што вика еден другар, а се издеси љубов помеѓу двајца главни ликови у серија кои се убер клучни за истата, пиши пропало ...
Доста сериозна тематика е во прашање, ја претераа со љубовните триаголници, и затоа и бев доста зачуден како растури серијава на Еми наградите, мислам дека е преценета но тоа секако е само мој став, во секој случај ми се допаѓа доволно за да продолжам да ја следам и понатаму.

И овој Естес бе мајката да му ја ебам, не ли ви личи на Емил Хески

n_e_heskey_emile_heskey-835121.jpg

p.s. Абу Азир у Америка, чисто онака, се позамара ли бе некој, мамемуеам, како типот дошол тука тотално неприметно ? Што све правеа за да го фатат, тој си пазари по американски продавници и тобака likeaboss...

p.p.s Me замисли Kocka со неговиот пост, за жилетот никој не откри кој всушност го протнал а беше преочигледно за Броди и тепачката, имаше уште неколку ликнати информации и сеуште не се откри кој е кртот. Постојат сепак мали шанси тоа да е Сол, и таа плавата што се самоуби, Сол беше инвловиран тука индиректно, он го најде и видеото со Броди кое на крајов се испостави ко џокер у покер но Броди мораше да остане жив, за што најмногу инсистираше Сол, oн присуствуваше на погребната церемонија со Абу Назир, ко за инат во кадар цело време влегуваше неговото лице каде имаше загрижена фаца, ко да не му сеедно за тоа што го гледа ќе видиме, time will tell, али искрено се надевам дека не е он, би требало ова да е она намерно насочување, веќе видено во многу серии.

Ако Сол го направат дека им помагал на терористите ќе ја баталам серијата.

Мене најсмешен ми беше моментот кога Кери го фати Абу Назир. Сцената беше како ископирана од Том и Џери.

Втората половина од втора сезона не беше баш добра и затоа ми е чудно што истата преценета сезона зеде еден куп награди, и тоа пред серии како Breaking Bad и Game of Thrones.

Чисти 0% се шансите за такво нешто.

Се надевам, иако понекогаш мислам дека серијата оди накај 24 територија, каде секој можеше да биде шпион.

Добар им беше клифхенгерот последната епизода и затоа имам големи очекувања за трета сезона.

Нема да биде ништо од тоа. Прво, Сол е столбот на целата операција и тој е ликот што симболизира професионалност, праведност и генерално е father figure. Друго, Homeland не е серија со голема актерска екипа во која 10 ликови се во фокусот. Има едвај тројца и нема материјал за жртвување.

Инаку се согласувам со Syn, тоа што се сплеткаа главните двајца сега и одзема многу можни насоки на серијата, ја ограничува. И кога ги гледам имам едно чувство дека ова е едноставно погрешна патека. Јас бев за фати-ме-ако-можеш дејство, не ми смета што го испеглаа ликот на Броди но повеќе сакав да стане политичар, да го истуркаат високо и да биде уште потешко да се докаже нешто за него. Па и кога ќе се докаже, едноставно да има преголема политичка моќ...

Како и да е, добра серија.

Значи серија е врв, после Fringe која ја изгледав у еден здив оваа ја изгледав у рок од една недела. Давајте сега предлог за нова интересна серија да се попунува време :vozbud: БТВ јас мислам дека Сол е нешто опасно замешан само не знам како, а и освен тоа се чудам кај беше Питер Квин за време на комеморацијата на потпретседателот. Естез погина, Броди избега, Абу на дното на морето ... за третата сезона дефф ќе треба нови ликови што ќе го помагаат дејствието.

Значи серија е врв, после Fringe која ја изгледав у еден здив оваа ја изгледав у рок од една недела. Давајте сега предлог за нова интересна серија да се попунува време :vozbud: БТВ јас мислам дека Сол е нешто опасно замешан само не знам како, а и освен тоа се чудам кај беше Питер Квин за време на комеморацијата на потпретседателот. Естез погина, Броди избега, Абу на дното на морето ... за третата сезона дефф ќе треба нови ликови што ќе го помагаат дејствието.

The Killing.

Не знам зашто мислите дека Сол е замешан, дека сите хинтови водат кон тоа? Па баш он највеќе се напиња и е најпосветен во борбата со тероризмот, сите акции почнуваат и завршуваат со него. Јас мислам дека некој го мести. Голема веројатност режисерите да ни фрлаат коска за после поголем да биде факторот на изненадување кога ќе откријат кој е.

Во секој случај е солидна серија за следење. (y)

А бе никој нема ни коска фрлено за Сол, на форумов си фрлија коска. Ни хинт ни шминт нема. Една еврејска молитва ја помешаа со исламска и си направија мајндфак во главите. Остајте го Сол на мира.

А бе никој нема ни коска фрлено за Сол, на форумов си фрлија коска. Ни хинт ни шминт нема. Една еврејска молитва ја помешаа со исламска и си направија мајндфак во главите. Остајте го Сол на мира.

Go Failna lie detektorot prviot pat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom