[zEUs];1842009 напиша:Мојата најголе желба е да јго слушнем Аки кој га пее ,,Јесен у мени,, а пак мојот сон е да ги слушнем Гунс анд Росес на чеко со Аксл и Слеш најдобриот гитарис на светот (после Џими Хендрикс) кој ја свират ,,нак нак хевинг дорс,, иако не е нивна ама пак најдобро ја презентираат а и би заплакал на ,,новембер реин,, и ,,донт ју крај,, а и би полудел на ,,парадајс сити,, и ,,велкм ту да џангл,, ама проблемот е што никоаш тој сон нема да ми се оствари сите заедно да бидат и да имаат концерт :nesum:
Не е
Jimi Hendrix па Tony Iommi па Eddie Van Halen па Rhandy Roads па Dimebag па Zakk Wylde. Толку
А шо слеш да не е подобар од овие што ги набројав?E ова е многу јако ххахахаха, ова е најсмешниот пост не на неделата туку на годинава :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
одлуката на слеш, нема врска со пеењето на аксел. о боже..Аксел е крајно неталентиран "пеач".Најдобрата одлука на Слеш му е тоа шо си замина од ГНР, си зеде подобар вокал и ја оформи Велвет Револвер