Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
tyrion-spays.jpg

Please kill me if anything should happen to Lord Tyrion :pos:

Јака епизода, сцената со смоуки на самиот почеток, обично такви сцени се завршните... сцените со Ариа, последната сцена со Калиси... и како и обично се што е со кепекот е врв.

И ова: I don't want to be a Queen... I want to be THE QUEEN!

Скриптата во серијава е врв!

Арја ѕверче! :cuc:

Не очекував уште на почетокот да се деси тоа што се деси, али смоуки заеба! Врв се сцените у Карт, сценографијата го зголемува уживањето десткратно... и да, конечно помошмичката на Калиси во повеќе минути! :love:

имам некои нејаснотии, али покасно, сеа уште еднаш да ја изгледам сцената со помошничката! :sneaky:

Бај д веј, во дел од минута во Карт се појави хрватската актерка Кристина Крепела. Тој дел од серијата со Калиси и се снимаше во Хрватска, па очигледно успеал некој од хрвативе и да се појави, макар и на блиц.

kristina-krepela.jpg

Бај д веј, во дел од минута во Карт се појави хрватската актерка Кристина Крепела. Тој дел од серијата со Калиси и се снимаше во Хрватска, па очигледно успеал некој од хрвативе и да се појави, макар и на блиц.

еее, а ја се чудев од кај ми е позната, мора да глумела оваа низ серииве што ги даваа кај нас. :)

p.s.

не ја укапирав баш работава со wildfire-от... someone !?:cautious:

kristina-krepela.jpg
Па колку што знам бар пет-шест актери од Хрватска биле дел од тимот додека се снимало таму... А статисти сигурно и повеќе.

еее, а ја се чудев од кај ми е позната, мора да глумела оваа низ серииве што ги даваа кај нас. :)

Ја имаше по хрватскиве серии што ги даваа кај нас Канал 5. Не се сеќавам како се викаше, имаше една серија со фудбалски клуб, таму глумеше новинарка:)

2462.jpg

Незнам дали е србинка или хрватиња, ама нека излезит во серијава, во глума на некоја курва :cuc:

and I must put this...

Capture.JPG

Alvaro Arbeloa
Listo y preparado para ver #juegodetronos ;-) Ready to watch #gameofthrones

Не за џабе ми е еден од омилените играчи! :D
Уште мечот да ми го пратеше некако... :rolleyes:

не ја укапирав баш работава со wildfire-от... someone !?:cautious:
Me. Тоа е некаква течност која предизвикува тешки изгореници, нели како што и дедо ми ми велеше „Piss on wildfire and your cock burns off“ :) . Финтата е што бидејќи Tyrion е единствениот со мозок во власта знае дека wildfire-от (то?) не е играчка и затоа сака да го контролира. Плус, ќе може и да му се најде за некои свои агенди. Ако грешам, нека ме поправи некој поупатен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom